user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Tekenaar / Constructeur

in Amsterdam

Renewi
 • Renewi
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Sta jij graag aan de basis van een product? Ben je creatief, oplossingsgericht en werk je graag in een informele maar professionele werkomgeving? Dan heeft Renewi Icova de ideale functie voor jou! Renewi Icova, onderdeel van Renewi plc., is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen. De afdeling Icotech maakt onderdeel uit van dit geheel. De machinefabriek van Icova, Icotech, construeert standaard 15 verschillende typen speciaal- en perscontainers voor verkoop en verhuur.

Als het afvalaanbod bij een klant afwijkend is, wordt door Icotech een op maat gesneden oplossing geboden, door ontwerp en productie van containersystemen in eigen beheer. Door Icotech wordt gedurende 24 uur per dag technisch onderhoud geboden in geheel Nederland.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Allround Tekenaar / Constructeur (0,6 FTE)

Jij komt terecht op de afdeling Icotech waar bezig wordt gehouden met revisie, reparatie en ontwikkeling van diverse (pers) containers. Deze afdeling bestaat uit een team van 20 medewerkers, verdeeld over verschillende disciplines. Daarnaast is er een stralerij, spuiterij, metaalwerkplaats, hydraulische en elektrische afdeling. 

Als Allround Tekenaar / Constructeur houd je je voornamelijk bezig met het tekenen en ontwikkelen van diverse (pers)containers, opstellingen en productietekeningen. Daarnaast zal je waar nodig werkvoorbereidingen maken en het benodigde materiaal bestellen, in overleg met de werkplaatsvoorman. 

Jouw belangrijkste werkzaamheden
 • Product ontwerp en engineering in 2D en 3D van containers, perscontainers. en aanverwante onderdelen en machines volgens geldende normen.
 • Productietekeningen maken voor de werkplaats.
 • Opstellingstekeningen maken voor klanten.
 • Ontwerpen en uitdenken van aanpassingen aan bestaande installaties.
 • Bibliotheek bijhouden van tekeningenpakket.
 • Constructiedossiers op orde houden en digitaliseren.
 • Calculatie / Werkvoorbereiding.

Mogelijke aanvullende werkzaamheden:
 • Locatie schouwingen / inmeten van projecten.
 • Maken/bijwerken van risico-inventarisaties en handleidingen. 

lees meer

Eisenpakket Jouw profiel

Je bent een gedreven persoonlijkheid die voldoening haalt uit het behalen van een positief resultaat. Je houdt overzicht en bent goed in staat je eigen planning te maken en beheren. Je bent een echte pragmaticus; creatief, praktisch en oplossingsgericht. Daarnaast kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Must haves 
 • Technische opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld HBO werktuigbouwkunde of gelijkwaardig niveau door werkervaring.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke branche.
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
 • Ruime ervaring met Autocad; Mechanical en/of Inventor heeft de voorkeur.
 • Rijbewijs B.

Werken bij Renewi
Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Afval bestaat niet: een missie waar onze medewerkers zich allemaal in herkennen. Daarom is iedere dag anders. Dit uit zich in veel vrijheid en zelfstandig werken. We moedigen je aan om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel vakmatig als persoonlijk, en te groeien binnen Renewi. Met onze platte organisatiestructuur zorgen we ervoor dat onze mensen snel en duidelijk met elkaar kunnen communiceren. Vanzelfsprekend ontvang je een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. 

Zie jij jezelf als dé nieuwe Tekenaar / Constructeur van Renewi Icova?
Reageer dan direct via onderstaande 'Solliciteer' button. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen Tissink, Manager Icotech via tel.: +31 (0)20-447 66 36

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

Deze vacature verschijnt tegelijkertijd intern en extern. Bij gelijke geschiktheid gaat een interne kandidaat voor. 

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

Trefwoorden: Vacature, parttime, Amsterdam, ontwerper, calculator, werkvoorbereider, tekenaar.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

marktconform
Aantal uur per week 40 uur p/w
24