user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Project Engineer Fleet Development (machinery)

in Papendrecht

Senior Project Engineer Fleet Development (machinery)
 • Senior Project Engineer Fleet Development (machinery)
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie De functie
Bezit jij als Senior Project Engineer een diepgaande kennis op het gebied van Marine systemen die jou in staat stelt om de vraag van de klant te begrijpen, deze te vertalen naar een conceptontwerp, het bijbehorend bestek en begroting op stellen, toezicht houden op de bouw en inbedrijfstelling van de systemen en het te leveren service. Kortom een dijk van een baan voor de Multidisciplinaire Marine Systemen Techneut die de complexiteit in projecten als een uitdaging ziet en graag resultaat boekt. Je kunt erop rekenen dat in deze rol geen dag hetzelfde is. Ben jij de Senior Project Engineer die wij zoeken? Reageer dan snel! 

Als Senior Project Engineer werk je binnen een team van Ingenieurs die als kerntaak hebben om Innovatieve MarineSystemen & componenten te ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en de kwaliteit te waarborgen. Innovatie, efficiëntie en duurzaamheid zijn hierbij van cruciaal belang. De afdeling ontfermt zich over zowel nieuwbouw als modificatie projecten. 

In de rol van Senior Project Engineer analyseer je de klantvraag en werk je een concept ontwerp uit, stel je de bijbehorende begroting en bestek op en werf je onderaannemers en leveranciers. Wanneer de bouwfase start, overzie jij als; Senior Project Engineer; de bouw en inbedrijfsteling van de systemen en fungeer je als de aanspeekpunt voor interne en externe partijen. Je stuurt alle betrokken partijen aan en ziet toe op aspecten zoals tijd, kwaliteit & budget zodat realisatie, inbedrijfstelling en nazorg worden gewaarborgd. Na aflevering van het project stel je een evaluatierapport op waarin je alle betrokken interne en externe partijen beoordeelt. Daarnaast als Expert op het gebied van vermogensopwekking, aandrijving en distributie, fungeer je als vraagbaak en troubleshooter voor alle opkomende problemen. 

Binnen deze zeer dynamische omgeving wordt van de Senior Project Engineer verwacht dat hij/zij gestructureerd kan te werken, prioriteiten kan stellen en snel kan schakelen. Tevens wordt van je verlangd dat flexibel genoeg bent om acuut naar het buitenland te reizen. 

lees meer

Eisenpakket Wie jij bent
Om in aanmerking te komen voor de Senior Project Engineer positie voldoe je minstens aan de volgende eisen: 
 • HBO / WO in WTB, maritieme techniek of vergelijkbaar;
 • +10 jaar erv. als Senior Marine Systems Engineer in de Maritieme / Bagger industrie met ruime scheepswerfervaring;
 • Als Senior Project Engineer ben in staat om nieuwbouw- en modificatie projecten geheel zelfstandig uit te voeren;
 • Troubleshooting van issues aangaande vermogensopwekking, aandrijving en distributie;
 • Ervaren met het ontwerpen van complexe machinekamer installaties (indeling, P&ID’s, routing.) en indelen van machinekamer;
 • Ervaring met hydraulische installaties is een sterke pre;
 • Als Senior Project Engineer ben je Analytisch, conceptueel, communicatief sterk en in staat om op gestructureerde wijze te werken
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Tenslotte ben je als Senior Project Engineer bereid om voor (korte) periodes in het buitenland te werken.

lees meer

Beschrijving werkgever Boskalis Offshore is een toonaangevende wereldwijde expert in offshore-aanbestedingen en -diensten. Met veiligheid als kernwaarde bieden wij innovatieve en concurrerende oplossingen, waaronder nieuwe installatie- en verbeteringsconcepten. Onze oplossingen lopen uiteen van haalbaarheidsstudies, ontwerp en uitvoering tot onderhouds- en operationele diensten en omvatten Subsea Contracting, Subsea Services, Marine Contracting en Marine Services. Het moederbedrijf van Boskalis Offshore is Royal Boskalis Westminster N.V.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Uitstekende voorwaarden
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Senior Project Engineer Fleet Development (machinery)
Score: 8.9
Stemmen: 35

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Papendrecht