user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Technisch Projectmanager

Vacature Oude Meer

NLDC
 • NLDC
 • HBO, Minimaal 3 jaar ervaring
 • 37-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Upgrade-, vervangings- en nieuwbouwprojecten van de grootste aanbieder van datacenterdiensten in Nederland lopen gesmeerd onder jouw doortastende leiding.

Hoe? Jij houdt de touwtjes stevig in handen en bewaart wat er ook gebeurt het overzicht. Met oog voor planning, kwaliteit, risicoanalyses en kostenbewaking haal jij optimale resultaten.
Waarom? NLDC is een kleine, daadkrachtige en platte organisatie met groeiambitie. Om die ambitie waar te maken zorg jij dat onze projecten nóg efficiënter gemanaged worden.
Waar? Jouw uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Oude Meer, onder de rook van Schiphol. Regelmatig ben je ook te vinden in een van onze grote en moderne datacenters in de regio Amsterdam of op een van de regionaal snelgroeiende locaties zoals Rotterdam, Eindhoven of Groningen. Reizen vind je dus niet erg.
Met wie? Je komt terecht in een klein en hecht team van datacenter-, IT- en supportspecialisten. Daarnaast werk je nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en technisch ontwerpers.

Werk mee aan nieuwe mogelijkheden.

De vraag naar flexibele datacenter- en colocatiediensten groeit explosief. Om te kunnen voldoen aan die vraag hebben wij jouw expertise als technisch projectmanager hard nodig om meer slagkracht te genereren. Ook op het gebied van milieu en duurzaamheid realiseren wij steeds meer mooie projecten. Werk bijvoorbeeld mee aan innovatieve projecten waarbij we de restwarmte van onze datacenters inzetten om scholen, sporthallen, zwembaden of kwekerijen te verwarmen. Om dit te realiseren:
 • Stel je projectplannen op waarbij je rekening houdt met het complete plaatje; van budget tot planning en van kwaliteitsbewaking tot de beschikbaarheid van mens en materiaal
 • Ben je betrokken bij diverse projectbesprekingen
 • Onderhoud je nauw contact met alle betrokken partijen en stuur je bij waar nodig
 • Zorg je na oplevering voor een goede overdracht aan de beheerorganisatie
 • Stuur je projectmedewerkers aan voor een correcte en tijdige oplevering van projecten
 • Lever je een bijdrage aan de verbetering van projectmanagement binnen de organisatie

Werk samen met je nieuwe collega’s.
NLDC is een zelfstandige onderneming onder KPN en levert carrierneutrale datacenterdienstverlening. Dit doen we met zo’n 50 gedreven professionals die samenwerken hoog in het vaandel hebben staan. Toon je ownership en pak je je verantwoordelijkheid, dan kun je rekenen op veel vrijheid om projecten naar eigen inzicht te managen. Afhankelijk van je talenten en ambitie, zijn er diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Denk aan het volgen van vervolgopleidingen, het behalen van certificaten of het vergroten van je managementvaardigheden. 
 

lees meer

Eisenpakket Wat breng jij ons?
Voor deze vacature van technisch projectmanager bij NLDC beschik je naast een goed technisch inzicht over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je schakelt makkelijk met verschillende niveaus binnen én buiten de organisatie. Daarbij ben je in staat om complexe technische informatie te vertalen naar duidelijke projectplannen en rapportages. Op die manier weten alle stakeholders waar ze aan toe zijn en loopt ieder project op rolletjes. Ook kunnen wij rekenen op jouw:
 • Diploma richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op minimaal hbo-niveau
 • Uitgebreide werkervaring op het gebied van datacenterprojecten
 • PRINCE2 projectmanagement certificering

Wat krijg je ervoor terug?
 • Een brutomaandsalaris van maximaal € 4.987,- (salarisschaal 11)
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (cao-budget)
 • Een mobiele telefoon en laptop
 • Auto van de zaak
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een jaarlijks persoonlijk en vrij te besteden opleidingsbudget van € 1.000,-

Het begint pas.
Wil jij aan de basis staan van de nieuwe mogelijkheden? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als technisch projectmanager bij NLDC. Die ontdekkingstocht begint bij jouw sollicitatie op de vacature. Solliciteer via de ''Solliciteer'' button.

Bij vragen, schakel rechtstreeks met Nicolette Schmitz-Meunier via 06-23 23 45 65 of via nicolette.schmitz-meunier@kpn.com.

Goed om te weten:

De sluitingstermijn van deze vacature is 1 maart 2018.
Een (e-)assessment en screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces van NLDC. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Oude Meer, Projectmanagement, Engineer

lees meer

Info salaris Bruto € 45.000 - € 55.000 p/j
Contactpersoon Mevr. Nicolette Schmitz-Meunier
0623301836
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectmanager in omgeving Oude Meer
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Oude Meer