user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Tekenaar

in Schiedam

A. de Jong Installatietechniek
 • A. de Jong Installatietechniek
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij bekend nieuwbouw projecten binnen de installatietechniek en kun je deze uittekenen in Stabicad? Dan zoeken wij jou! Jouw coördinatie en technisch inzicht zorgt voor een optimale beschikbaarheid en duurzaamheid van klimaatinstallaties. Zo werk je elke dag met jouw team samen aan een mooi resultaat en een tevreden klant met een aangename werkomgeving. Door groei zijn wij zoekende naar een:

Tekenaar, Schiedam

Dit ga je doen
Als tekenaar bieden wij je de mogelijkheid om onder begeleiding van een projectleider het vak te leren of als je al ervaren bent jezelf verder te ontwikkelen tot een professional. Je bent werkzaam binnen een projectteam met een projectleider, BIM Modelleur en assistent projectleider. Je gaat de volgende taken doen:
 • Het tekenen, uitvoeren van revisies op bestaande en nieuwe tekeningen om de installatie up to date te houden;
 • Het maken van adviezen, calculaties en het bespreken van offertes met de klant;
 • Het bestellen van materialen en aansturen van onderaanneming;
 • Het administratief afhandelen van opdrachten door middel van rapportages en werkplanning;
 • Aansturen van eigen personeel en onderaannemer.

Wij bieden
Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wilt zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat?
Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:
 • Een goed salaris en afhankelijk van het bedrijfsresultaat een winstdeling;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband indien we van beide kanten tevreden zijn;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien;
 • Een prettige werksfeer binnen een bedrijf waar lange dienstverbanden zijn en de medewerkers centraal staan;
 • Een laptop en mobiele telefoon.

lees meer

Eisenpakket Dankzij jouw inzet en kwaliteiten verlopen de projecten soepel. Met een goed overzicht, communicatieve kracht en een proactieve houding ben je een prettige partner voor zowel de projectleider als klanten en leveranciers. Om dit succesvol te maken heb je het volgende in je:
 • Een MBO of HBO opleiding richting de techniek;
 • Technisch inzicht, je kan tekenen en jezelf verplaatsen in uitdagingen van de klant en het bestek;
 • Relevante werkervaring binnen de installatietechniek, wij staan open voor jou een ervaren tekenaar, maar ook als je de stap wilt maken naar tekenaar toe.

Waar kom je te werken?
De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 140 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie. Wij beschikken als familiebedrijf over onze eigen DNA. Deze sluit aan op onze visie waarin we vier kernwaarden nastreven, namelijk: Betrouwbaarheid, Oplossingsgerichtheid, Mensgerichtheid en Ondernemend. 

De organisatie bestaat uit een viertal ondernemingen waarbij A. de Jong Groep in Schiedam de overkoepelde moederorganisatie is. Wij bedienen onze nationale en internationale opdrachtgevers vanuit twee kernactiviteiten, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is. Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat,- energie,- en brandersystemen dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving. 

Ben jij die tekenaar die wij zoeken?
Wij komen graag met jou in contact! Upload nu je motivatiebrief en cv door op de ''Solliciteer'' button te klikken. Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Jako van Middelkoop, recruiter, via 010- 4469222 of krijg een impressie van ons bedrijf door te kijken op https://dejong.nl/werken-bij.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Schiedam, Technisch Tekenaar, Installatietechniek

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Tekenaar
Score: 9.3
Stemmen: 34

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Schiedam