user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Calculator

Vacature Den Bosch

BAM Infra Energie & Water Zuid
 • BAM Infra Energie & Water Zuid
 • MBO, 5 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Heb jij de skills en kun jij het overzicht houden om tot een goede calculatie te komen waarmee wij het project winnen ?!!

Wat ga je doen?
Bij BAM Infra Energie & Water zorgen wij ervoor dat alle huishoudens en bedrijven worden voorzien van gas, water en warmte. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ’s avonds onder een warme douche kan stappen en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

Als Calculator ben je actief betrokken bij de tenderfase van verschillende grote en kleine projecten op het gebied van kabels en leidingen.

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen, het inplannen van mensen en materieel en een deel projectorganisatie. Hiermee speel jij dus een sleutelrol in het winnen van bijvoorbeeld tenders! Maar hoe doe je dat precies?
 • Je analyseert de klantvraag en de daarbij behorende contractdocumenten. Vervolgens beoordeel je de voorwaarden, veiligheid en signaleer je kansen en risico’s;
 • Je legt contact met partners, vraagt offertes aan en vergelijkt deze om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding te komen;
 • Je voert prijsberekeningen uit aan de hand van tekeningen, planningen, en informatie over de benodigde hoeveelheden materiaal en manuren. Om deze informatie op te vragen heb je veel contact met je collega’s uit het projectteam, en ga je ook zelf naar de projectlocatie toe;
 • Vanuit jouw kennis doe je proactief voorstellen voor bijvoorbeeld alternatieve materialen, leveranciers, of werkmethoden en denk je mee over besparingsmogelijkheden;
 • Je zorgt voor een nauwkeurige overdracht van calculatiedossiers aan de projectteams, zodat de werkvoorbereiding en uitvoering de juiste informatie ontvangen.
 

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
 • Je hebt een MBO opleiding afgerond richting Elektrotechniek of een andere relevante technische studie.
 • Bent bekend in de wereld van kabels en leidingen.
 • Je hebt 5 – 10 jaar werkervaring bij voorkeur richting calculatie
Om deze rol tot een succes te maken ben jij zelfstandig, maar daarnaast werk je makkelijk samen met verschillende soorten mensen. Wanneer nodig sta jij ook je mannetje. Daarnaast ben je nauwkeurig en werk je graag op een gestructureerde manier.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Marktconform
Meer informatie Wat bieden wij?
Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

Verder bieden we je een:
 • een marktconform salaris per 4 weken;
 • een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • een laptop en telefoon;

Wie zijn wij?
Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Ivo Bremer (Corporate Recruiter) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per telefoon via 06 11354912.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, 's-Hertogenbosch, Elektrotechnicus, Werkvoorbereider, Projectvoorbereider.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ivo Bremer
06 11354912
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Werkvoorbereider in omgeving Den Bosch
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch