user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Maintenance Manager Salt

in Farmsum

AkzoNobel Specialty Chemicals
  • AkzoNobel Specialty Chemicals
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Maintenance Manager met ruime ervaring pakt de verantwoordelijkheid voor een krachtige en kwaliteitsgedreven onderhoudsorganisatie

Neem jij verantwoordelijkheid in de aansturing van een grote industriële onderhoudsorganisatie? Dan geven we je graag de kans jouw ervaring en visie in de praktijk te brengen bij een van de grootste zoutfabrieken ter wereld.

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Voor de asset management afdeling op onze locatie Delfzijl zijn wij nu op zoek naar een ervaren manager op HBO/WO-niveau die zijn sporen heeft verdiend in de procesindustrie, en wel voor de functie van

Maintenance Manager 

Om te beginnen met een indicatie van de omvang van je takenpakket… je wordt verantwoordelijk voor een organisatie van circa 18 medewerkers met een gevarieerde onderhoudsportefeuille van het Zoutbedrijf en een grote hoeveelheid uitbesteed werk waar toezicht op moet worden gehouden. Dit vraagt om een open managementstijl met veel ruimte voor dialoog met de werkvloer bij het uitvoeren van het management plan voor de diverse productieclusters. Met als doel veilige en betrouwbare procesinstallaties en infrastructurele voorzieningen tegen beheersbare kosten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van onderhoudsactiviteiten die door eigen medewerkers of derden worden uitgevoerd en fungeert als opdrachtgever voor de grotere stops en vervangingsprojecten 

Verder neem je het voortouw bij het oplossen van problemen aan de installaties en adviseer je bij voorgestelde of noodzakelijke aanpassingen aan de processen. Tevens zorg je ervoor dat de maintenance-teams zich strikt houden aan alle in- en externe (veiligheids)regels en protocollen en dat jouw mensen blijven streven naar ‘functional excellence’ in alle facetten van hun werk. Je bent dan ook in woord én daad leidend bij het invoeren en borgen van de 5S-principes op de werkvloer.

De organisatie van AkzoNobel wordt gekenmerkt door een continu streven naar verbetering op alle niveaus. Dit betekent dat je zelf altijd alert bent op mogelijkheden voor optimalisatie en dat je je teamleden stimuleert tot meedenken en hun suggesties serieus neemt. Dit is integraal onderdeel van je taak als people manager, waarin je zorgt voor evenwichtige samengestelde teams met goede bezetting, zowel kwantitatief als kwalitatief. Je zet je met enthousiasme en een positieve drive in voor de continue ontwikkeling van ‘jouw’ maintenance medewerkers, operators en lijnmanagers en houdt ze gemotiveerd, óók als de werkdruk eens hoog is. Want dat kan nu eenmaal gebeuren in een onderhoudsafdeling die ook trouble shooting doet.

lees meer

Eisenpakket Jouw kwaliteiten
  • HBO/WO-opleiding en vijf tot tien (of meer) jaar relevante ervaring;
  • Brede kennis van verschillende technische disciplines;
  • Thuis in alle facetten van onderhoud management
  • In staat het overzicht te bewaren over een groot aantal onderhouds activiteiten
  • Motiverend manager die open staat voor ideeën uit zijn/haar team.

Ons aanbod
Dit is een veelzijdige, verantwoordelijke functie in het technisch management van een kwaliteitsgerichte onderhoudsorganisatie met vestigingen over de hele wereld. We hoeven hier niet uit te leggen wat de ontwikkel- en loopbaanmogelijkheden bij AkzoNobel kunnen betekenen voor jouw carrière. Gedreven professionals kunnen letterlijk en figuurlijk vér komen bij AkzoNobel. Naast een breed mandaat krijg je veel draagvlak en ondersteuning om je streven naar excellentie in de praktijk vorm te geven.

Interesse? Solliciteer!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacquelien Huisman, Talent Resourcing Partner, tel. +31 (0)621 563413. Solliciteren kan bij ons alleen online. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 180000q1, of via deze link https://www.akzonobel.com/careers/vacancies/180000qi . Gelieve direct via een van deze linkjes solliciteren en niet via de solliciteer button. Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Over AkzoNobel Specialty Chemicals
Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg