user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkverantwoordelijke E

in Den Haag

BAM Infra
 • BAM Infra
 • MBO / HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Door jouw inzet op het gebied van veiligheid en kwaliteit blijven wij onze certificaten behalen, voorkomen wij onveilige situaties op de werkvloer en is onze klant tevreden.

Wat ga je doen?

Werken als werkverantwoordelijke vraagt een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen en een groot verantwoordelijkheidsbesef. Jij bent degene binnen het team de focus heeft op kwaliteit en veiligheid!
Jij bent dan ook in staat om de verantwoordelijkheid te pakken voor werkzaamheden die aan of in de omgeving van het elektra netwerk en bijbehorende installaties worden uitgevoerd. 

Waar deze functie voorheen vaak gecombineerd werd met een uitvoerdersrol, hebben wij deze functie ingericht als fulltime functie. Als werkverantwoordelijk rapporteer je dan ook direct aan de bedrijfsleider. Je werkt in de regio West voor diverse infraprojecten op het gebied van elektra. Onze activiteiten richten zich op de regionale netbeheerders.

Werkzaamheden:
 • Geen dag is hetzelfde, je hebt geen vaste standplaats en richt je dag in op basis van de afspraken en /of inspecties die je uit gaat voeren;
 • Jij weet als geen ander welke werkzaamheden wij dienen uit te voeren tijdens een project, dit verwerkt jij in de raamopdracht;
 • Plannen is voor jou geen probleem, aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden stel jij een haalbare planning op;
 • Als Werkverantwoordelijke binnen BAM coach en instrueer jij dagelijks collega’s op het gebied van veiligheid;
 • Jij zorgt dat je team op de hoogte is en blijft van de geldende wet en regelgeving binnen je project.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
 • Jij bent in het bezit van een technische opleiding (Specialist of middenkader) op MBO niveau in de richting van elektrotechniek/energietechniek;
 • Hebt ervaring als werkverantwoordelijke op het gebied van elektro;
 • Bent in het bezit van een geldig VCA-VOL diploma, BEI certificaat, WV/IV NEN 3140;
 • Bent handig met de nieuwste technologieën zoals een IPad;
 • Je krijgt energie wanneer je ziet dat collega’s werken volgens de geldende wet- en regelgeving.

Wat bieden wij?
Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

Verder bieden we je een:
 • een marktconform salaris per 4 weken;
 • een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • een leaseauto, laptop en telefoon;

Interesse?
Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button.

Over ons
Bij BAM Infra Energie & Water zorgen wij ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche kan stappen, de lampen aan kan doen én dat je ’s morgens kan genieten van een goede kop koffie. Jij als uitvoerder bent hiervoor onmisbaar!

Voor de regio West bezoek jij dagelijks projecten waar wij als BAM aan of in de omgeving van het elektro netwerk en bijbehorende installaties werkzaamheden uitvoeren. Hier maak jij collega’s op een coachende en positieve wijze bewust hoe belangrijk het is om veilig en kwalitatief werk te leveren. Door jouw inzet op het gebied van veiligheid en kwaliteit blijven wij onze inspecties/certificaten behalen en voorkomen wij onveilige situaties op de werkvloer. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor zowel je collega’s op de werkplaats als klanten die vragen hebben over de werkzaamheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Marktconform
Aantal uur per week uur p/w
32 t/m 40 uur
Werkverantwoordelijke E
Score: 9.6
Stemmen: 44

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Haag