user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Klantgedreven Projectleider Civiele Infra

in Rotterdam

  • Royal HaskoningDHV
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Wil jij als commercieel ingestelde projectleider met een gedreven team klantgerichte maatwerkoplossingen realiseren bij afwisselende opdrachtgevers in de civiele infra?
Goede opleidingsfaciliteiten en (internationale) ontwikkelmogelijkheden │goede werksfeer

Over Royal HaskoningDHV
We bestaan al meer dan 135 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld. Onze ambitie is om een financieel gezond bedrijf te zijn. Dit doen we door onze collectieve kennis toe te passen samen met klanten en partners. Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed zijn in het bedenken en ontwerpen van intelligente steden, luchthavens, havens, gebouwen en nog heel veel meer. We vernieuwen industrieën, ontwikkelen samen met klanten en partners oplossingen voor schone energie of schoon water door data slim te gebruiken, informatiestromen en modellen te digitaliseren. In een steeds sneller tempo verbinden we de digitale met de fysieke wereld. In samenwerking met onze klanten en partners, maken we gebruik van data en algoritmes om inzichten te vertalen naar vooruitzichten. We helpen onze klanten bij hun digitale transformatie en we ondersteunen onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities.

Let's Enhance Society Together!

De functie

Probleemoplosser voor de opdrachtgever

In deze rol zoek je pro-actief het contact op met afwisselende opdrachtgevers die bestaan uit gemeentes, provincies, projectontwikkelaars en aannemers. Door actief het gesprek aan te gaan onderzoek je waar de vraagstukken liggen op het gebied van binnenstedelijke en regionale infrastructuur. 

Je bent actief in een afwisselend werkveld zoals herstructurering, nieuwbouw, beheer- en onderhoud, RAW/ UAV-bestekken, het leiden van onderzoeken, contractmanagement tot projectbeheersing en begeleiding tijdens de uitvoerfase.

Verbinder in je team
Samen met jouw team bedenk en realiseer je oplossingen voor de juiste aansluiting bij de vraag van de opdrachtgever hoe je tot een efficiënt product kunt komen en verzorg je vlotte inspirerende presentaties bij de meetings. Je maakt hierbij gebruik van innovatieve ontwerpsessies zoals bijvoorbeeld in onze I-room of met behulp van Virtual Reality.

Focus op resultaat
Ten aanzien van planningen, uren en kosten houd je goed overzicht tijdens de verschillende projectfasen en stuur je bij waar nodig voor een goed projectresultaat en een tevreden opdrachtgever.

Vanuit deze rol kun je doorgroeien in de rol van senior projectleider, contractmanager of misschien wel een positie in het buitenland!
 

lees meer

Eisenpakket Als ideale kandidaat voer je graag zelfstandig gesprekken met bestaande en potentiele opdrachtgevers en wil je actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze afdeling en organisatie. Je geeft graag zelf vorm aan de invulling van je rol en bent iemand die de afwisseling en dynamiek zoekt in afwisselende kleine en grote integrale projecten. Je voelt je thuis in een team waarin samenwerken en het zoeken naar innovatie oplossingen voorop staat. Verder herken je jezelf in het volgende: 
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding civiele techniek
  • 5 tot 10 jaar werkervaring op het gebied van infrastructurele projecten (opgedaan in een rol als projectleider, of je bent toe aan deze rol bijv als vervolgstap in je carriere)
  • Communicatief sterk en sociaal vaardig

Het aanbod
Bij Royal HaskoningDHV kun je zelf je functie en carrière vormgeven. Omdat we het investeren in mensen als belangrijkste voorwaarde zien voor ontwikkeling bieden we je goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat je op termijn kunt doorgroeien in de richting die jij wilt. 

Als je bij ons werkt zul je merken dat wij een goede onderlinge werksfeer hebben, nauw met elkaar samenwerken en dat jouw teamleden creativiteit en inzet tonen voor het beste resultaat voor de klant!

Verder bieden wij jou oa. moderne kantoorvoorzieningen, flexibele werktijden en een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden. (bel of mail gerust met Mirjam als je een salarisindicatie wil weten)

De procedure

Herken jij jezelf in dit profiel? 

Kom langs voor een kennismaking door eenvoudig contact op te nemen voor een afspraak met Mirjam van de Wege (manager van de afdeling) via mirjam.van.de.wege@rhdhv.com of via 088- 348 8214. Zij neemt graag de tijd om je ambities te bespreken. Je kunt ook reageren door je cv en korte motivatie in te sturen via de 'Solliciteer' button. 

Meer weten over ons team? Bezoek onze website hier (https://www.royalhaskoningdhv.com/nl-nl/nederland/specials/projectleider-civiele-techniek?utm_source=onsite&utm_medium=werkenbijpage&utm_campaign=tp_recruitment)

We zoeken ook projectleiders in Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

De afdeling

De Adviesgroep Transport & Planning Rotterdam voert met zo'n 60 collega's projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk- en landelijk gebied. Wij leveren integrale adviezen op het gebied van infrastructuur, planologie, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke- als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren wij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Een interessant en breed werkveld met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelf je carrière vorm te geven!

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Rotterdam, Projectleider Civil engineering, Projectmanager.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden
Aantal uur per week 40 uur p/w
40