user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Coördinator / Senior Monteur

in Berkel en Rodenrijs

Koppert Biological Systems
 • Koppert Biological Systems
 • MBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Weet jij hoeveel verschillende soorten techniek ten grondslag liggen aan de productie-installaties voor het produceren van onze biologische gewasbescherming? Elke dag zetten circa 1200 medewerkers wereldwijd zich in voor een duurzaamheid binnen de land- en tuinbouw. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Coördinator / Senior Monteur
Berkel en Rodenrijs, omgeving Rotterdam, fulltime (40 uur).

Jij hebt een cruciale rol!
Als Coördinator/Allround Senior Monteur ben jij het dagelijkse aanspreekpunt voor de afdeling Productie Microbiologie en de monteurs aangaande storingen en onderhoud aan de installaties. Samen met de productieleider Microbiologie en het team van onderhoud en storingen stem je onderhoudswerkzaamheden en beschikbaarheid van monteurs af. Je coördineert (externe) monteurs bij het oplossen van storingen en de onderhoudswerkzaamheden. Tevens werk je samen met de monteurs van de klimaatafdeling en vormen jullie samen een team voor de consignatiediensten. Dat betekent dat je ook goed op de hoogte bent van de technische processen op andere afdelingen.

Continu verbeteren staat bij jou hoog op de agenda. Door het analyseren van storingen stel jij verbetervoorstellen op en neemt een leidende rol in bij het uitvoeren van de verbeteringen. Je zorgt ervoor dat de kennisoverdracht naar de monteurs vlekkeloos verloopt en draagt zorg voor de veiligheid van de (externe) monteurs op de werkvloer. Naast jouw coördinerende taken zal je vijftig procent van je tijd nog besteden aan zelf sleutelen aan onze installaties.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een afgeronde MTS- of Mbo niveau 4 opleiding richting werktuigbouw;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met coördineren van monteurs binnen een vergelijkbare rol;
 • Je bent communicatief vaardig, en haalt er energie uit om met diverse stakeholders samen te werken;
 • Je bent bekend met diverse onderhoudstechnieken, zoals TPM en Autonoom onderhoud;
 • Je hebt circa tien jaar werkervaring en kunt stressbestendig en accuraat werken.

Je hebt ervaring met onderhoudsprogramma’s, proces-, meet en regeltechniek. Je vindt het leuk om zowel de werkzaamheden en de monteurs te coördineren, maar deinst er niet voor terug om ook zelf te sleutelen aan de machines. Er wordt gewerkt in consignatiediensten, je hebt circa 1 keer per maand een consignatiedienst.

Afdeling Onderhoud en Storingen
De afdeling Onderhoud en Storingen bestaat op dit moment uit circa vijftien medewerkers. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het onderhouden van onze installaties en het maken van verbetervoorstellen om onze installaties zo goed mogelijk te laten draaien. De komende tijd staan er diverse projecten gepland, waaronder autonoom onderhoud. Hiernaast heb je binnen deze functie veel contact met de collega’s van de afdeling Microbiologie.

Wij bieden jou:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €3300,- op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een functie waarbij je met een diversiteit aan machines en installaties kunt werken;
 • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Maar bovenal: je komt te werken bij een goede werkgever die zich inzet voor duurzaamheid. We zijn een familiebedrijf waar een informele, sociale en collegiale werksfeer heerst. Wij zijn nauw betrokken bij alles wat er binnen en rondom ons bedrijf gebeurt en zoeken constant naar verbetering. Dit samen zorgt ervoor dat wij een voortrekkersrol hebben op de internationale markt in biologische gewasbestrijding.

Koppert, een succesvol familiebedrijf
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. In 2017 hebben we ons vijftigjarig jubileum gevierd.
Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.
Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.
Bij Koppert werken in Nederland bijna 400 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer) en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wereldwijd heeft Koppert 25 dochterondernemingen op vrijwel alle continenten.

Meer informatie? Bekijk onze website www.koppert.nl

Word jij onze nieuwe Coördinator/ Senior Monteur?
Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button en laat jouw Cv en motivatie bij ons achter!

Meer informatie?
Neem contact op met Mandy Ziel, HR adviseur op 010 514 1280.
Of bekijk ons op YouTube (https://www.youtube.com/user/KoppertBiological).

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de werving en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Rotterdam, Fulltime, Werkvoorbereider, Technisch planner.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.300 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Coördinator / Senior Monteur
Score: 7.5
Stemmen: 32

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Berkel en Rodenrijs