user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Team Lead Maintenance

in Oud-Beijerland

Mars Nederland BV
 • Mars Nederland BV
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Team Lead Maintenance – fulltime – Oud-Beijerland
Heb je ervaring met maintenance in een FMCG-omgeving en weet je wat ervoor nodig is om verschillende onderhoudsteams aan te sturen voor optimale onderhoudsprocessen?

In Oud-Beijerland staat onze hypermoderne voedingsfabriek: the home of sauce. Hier worden alle oosterse en Zuid-Europese sauzen gemaakt voor merken als UNCLE BEN'S®, SUZI WAN®, DOLMIO®, SEEDS OF CHANGE® en MIRACOLI®. 

Manage onze jars & dinner box Value Streams: jouw uitdaging
Als Teamleider Maintenance ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze onderhoudsroadmap op het gebiedt van preventief en correctief onderhoud. People management is key: jij stuurt zowel shift-based onderhoudstechneuten aan als day-based onderhoudstechneuten die zich inzetten voor preventief onderhoud. 

Cruciaal is het ontwikkelen én onderhouden van een sterk onderhoudsprogramma, in lijn met onze corporate eisen op het gebied van veiligheid, voedselveiligheid en duurzaamheid.

Jij hebt een sterke invloed op ons onderhoudsbeleid door het: 
 • aansturen van onze onderhoudsagenda, waarbij je zorgt voor preventief en correctief onderhoud op de Value Streams Jars en Dinner box;
 • beheren van ons Value Stream onderhoudsbudget, waarbij je ervoor zorgt dat het onderhoud tijdig en binnen het budget wordt gerealiseerd;
 • stimuleren van de ontwikkeling van Associates om ze zo het echte Mars-DNA mee te geven;
 • managen van onderhoudsstops en technische escalaties
 • identificeren van kansen om de betrouwbaarheid van onze assets te vergroten en het opstellen van een jaarlijks onderhoudsplan, samen met onze Reliability Engineers.

lees meer

Eisenpakket Creëer jij een mindset bij anderen die inspeelt op continue vooruitgang?
Prioriteiten stellen, omgaan met conflicten en anderen motiveren: het zijn eigenschappen die jij bezit. Je weet dat sterke communicatieve vaardigheden een voordeel zijn bij het opbouwen van teams, en gebruikt jouw overtuigingskracht om anderen in dezelfde richting te sturen. Industriële onderhoudsprogramma’s, zoals Value Driven Maintenance, en Computerized Maintenance Management Systems, zoals SAP PM, zijn voor jou niet onbekend; jij gebruikt deze kennis voor het professionaliseren van onze processen.

Onze ideale teamleider beschikt over:
 • Een bachelor- of masterdiploma in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of soortgelijke richting
 • 3 jaar onderhoudservaring in een FMCG-omgeving en 3 jaar ervaring met het managen en coachen van medewerkers
 • Kennis van veiligheid, GMP, voedselveiligheid en ISO-standaarden
 • Ervaring met software (Word, PowerPoint, Outlook) en data processing (Excel, SAP)
 • Kennis van en ervaring met problem-solving methodes, zoals PDCA en 5 Whys
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke Nederlandse en Engelse skills

Mars als werkgever 
Mars heeft dit jaar wederom een plek bemachtigd in de top 3 van beste werkplekken van Nederland en daar zijn we trots op. Wij maken werk van jouw carrière en bieden jou meer dan een baan: werken bij Mars is een avontuur dat je helpt groeien en ontwikkelen. Juist dat zorgt ervoor dat jij bij ons een toekomst kunt opbouwen en met de bekendste merken werkt.

Ons aanbod:
 • Een aantrekkelijk salaris & bonuspakket
 • 25 vakantiedagen & 2 collectieve vrije dagen
 • Doorgroeimogelijkheden aangeboden door onze award-winning Mars Universiteit
 • Tal van benefits die je leven nog makkelijker maken, zoals een pensioenregeling, bedrijfsfitness, medische checks en collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Jouw ambitie nog verder uitbouwen? Deel mee in onze successen als Mars Associate.
Wij gaan graag het gesprek met je aan: solliciteer via de 'Solliciteer' button en dompel je onder in onze cultuur.

Meer weten over deze functie of onze sollicitatieprocedure? Bel ons Recruitment Team op +31(0) 413 383730. 

Let’s work together: ontdek Mars
Mars is een familiebedrijf wat al generaties lang heerlijke chocoladeproducten produceert. Maar ook diervoeding, kauwgom, food en in het buitenland behoren zelfs dranken tot ons assortiment. Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt? Alles wat wij doen is gebaseerd op onze Vijf Principes. Voor iedereen die werkzaam is bij Mars, vormen deze principes de basis van alle keuzes die we maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Oud-Beijerland, Leidinggevende, Techniek.

lees meer

Beschrijving werkgever Positief bijdragen aan onze omgeving en lokale gemeenschappen is zeer belangrijk voor de manier waarop we bij Mars zaken doen.

Een lonende ervaring voor iedereen.

Werk. Maak je ambities waar. En besef dat een bedrijf niet alleen draait om winst maken. Dat is de filosofie van Mars. En de kans die we al onze medewerkers bieden. Een kans om meer betekenis te geven aan wat je doet, voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor de planeet.

Wat je hier vindt is uitdagend, interessant werk. Je krijgt wat je nodig hebt om topprestaties te leveren en je krijgt de beste mensen om je heen om je daarbij te helpen. En behalve dat je bijdraagt aan een nog betere bedrijfsvoering en een mooie carrière voor jezelf opbouwt, werk je ook mee aan een moderner bedrijf dat duurzaamheid stimuleert.

Want het gaat nooit over één persoon, één project of één merk alleen. Het gaat over hoe je alles kunt meenemen wat binnen je bereik ligt en hoe we er op lange termijn wederzijds de vruchten van kunnen plukken. Het gaat over ideeën hebben. En idealen. Voorbereid zijn op een mogelijk falen omdat succes nastreven inhoudt dat we er allemaal beter van zullen worden. Het is die mix van integriteit en ambitie die van Mars zo een bijzondere werkplek maakt. En waarom hier werken altijd meer dan alleen een baan is.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Team Lead Maintenance
Score: 9.0
Stemmen: 49

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Oud-Beijerland