user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleader TD te Beek

in Schiphol

Luchtverkeersleiding Nederland
 • Luchtverkeersleiding Nederland
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 24 uur p/w
Beschrijving functie Teamleader TD Beek (tijdelijk: 3,5 jaar)

De afdeling


Binnen de Regional Unit van Luchtverkeersleiding Nederland werken circa 50 medewerkers die gezamenlijk bijdragen aan een veilige en efficiënte verkeersafhandeling op de regionale luchthavens Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. Het Technical Department van de Regional Unit is verantwoordelijk voor een continue optimale technische infrastructuur. De Regional Unit is onderdeel van Luchtverkeersleiding Nederland, maar opereert als zelfstandige unit met korte communicatielijnen en aansturing op lage kosten per openingsuur. Op Maastricht Aachen Airport werken ongeveer 22 medewerkers, waarvan 6 bij het Technical Department.

De baan

Als teamleader TD Beek stuur je het team van 5 technici aan en zorg je voor de uitvoering van technische diensten. Daarbij is het TD-jaarplan en wet- en regelgeving leidend, met als doel de continuïteit van de ATM-infrastructuur te waarborgen. Als teamleader voer je naast de leidinggevende taken (0,5 fte), in voorkomende gevallen, ook zelf technische taken en diensten uit (0,5 fte). Samen met het team zorg je door consignatiediensten voor een 24/7 beschikbaarheid. Je rapporteert aan de general manager RU.

Tot je taken behoren onder meer de volgende werkzaamheden:
 • organiseren van de planning van onderhoudswerkzaamheden en afstemming van de werkzaamheden met OPS en derden, zoals leveranciers;
 • verzamelen en analyseren van informatie over onderhoud van de ATM-infrastructuur om optimale onderhoudsconcepten voor de RU vast te kunnen stellen;
 • opstellen van managementinformatie en rapportages;
 • controleren op naleving van kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen;
 • onderhouden van contacten en afstemmen met teamleader TD Eelde en relevante (technische) afdelingen op Schiphol;
 • beoordelen, coachen en (laten) opleiden van technisch personeel;
 • bewaken van een goede werksfeer en goede arbeidsomstandigheden binnen het team, alsmede ziekteverzuimbegeleiding.

lees meer

Eisenpakket Wie ben jij?
Ben jij die klantgerichte, zelfstandige en nauwkeurige teamleader die ons team wil komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De ideale kandidaat heeft een hbo opleiding (Electrotechniek, Elektronica, Computertechniek of Informatica) of relevante ervaring op dit werk- en denkniveau.
Je hebt ervaring met het in stand houden van systemen en installaties en het aansturen van technische teams. Een klantgerichte houding, zowel naar externe als interne contacten, is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken en bent in staat om prioriteiten te stellen met een manager ‘op afstand’. Je vindt het prettig om een coachende leiderschapsstijl te hanteren binnen een klein team. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse & extra informatie
Het betreft een tijdelijke op te vullen vacature voor een periode van 3½ jaar (tot eind 2021) voor 0,6 fte (ca. 24 uur verdeeld over vier dagen).

Onlangs is besloten om alle activiteiten van de RU te centraliseren op Schiphol-Oost. Deze overplaatsing staat gepland voor het vierde kwartaal van 2021. Dit betekent dat alle medewerkers van Eelde en Beek worden overgeplaatst naar Schiphol-Oost.

Is dit de functie die je zoekt?
Reageer dan vóór 28 mei 2018 door middel van de 'Solliciteer' button met een duidelijke motitvatie en cv. 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans-Peter Spies (general manager RU). Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (020) 406 34 43.

Een selectie-assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is mede afhankelijk van de inzet en deskundigheid van haar medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. We streven nadrukkelijk naar een betere m/v-verhouding binnen een inclusieve organisatie. LVNL biedt medewerkers een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar zij een goede balans kunnen vinden tussen werk en persoonlijk leven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg