user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Sales Engineer

in Eindhoven

Ennatuurlijk
  • Ennatuurlijk
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Senior Sales Engineer

Wil jij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de warmte en koude voorziening in Nederland? Krijg je er energie van als je de klant kan overtuigen met een optimaal technisch en financieel voorstel? Ben jij in staat om buiten de kaders te denken en een plan te maken die over de hele keten gunstig uitpakt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid

Als Sr. Sales Engineer werk je aan uiteenlopende complexe vraagstukken op het gebied van nieuwbouw projecten of gebiedsontwikkelingen waar een integrale en strategische aanpak vereist is. Veelal zijn dit projecten waar extra maatwerk en expertise vereist is. Je bent in staat om een klantvraag te inventariseren en te vertalen naar een optimaal technisch ontwerp, plan en financiële begroting. De doelstelling is om een commercieel voorstel te doen dat leidt tot een succesvol project in de realisatie en exploitatie fase.

Je bent als Sr. Sales Engineer het aanspreekpunt voor de organisatie en het steuntje in de rug voor je collega engineers en werkvoorbereiders binnen het domein klantaansluitingen. Je houdt overzicht over de lopende projecten en je zet je in voor een eenduidige, efficiënte en integrale aanpak. Je coördineert ontwikkelingen die het team en Ennatuurlijk verder helpen.
 

lees meer

Eisenpakket Wat breng jij mee?
  • Een Bachelor of Master in Technisch bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Energie-, Proces-, of Installatietechniek (HIT)
  • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring
  • Goede analytische en sociale vaardigheden
  • Goede kennis van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Je start de dag met de weekstart van het engineeringsteam. Je hebt de nieuwe vraagstukken verzameld en voorbereid. Aan de hand van de beschikbare capaciteit verdeel je ze over de beschikbare engineers. Aangezien je jezelf al verdiept hebt in een aantal vraagstukken geef je tips hoe het project in jouw optiek aangevlogen kan worden. Daarna bespreken jullie de voortgang van diverse ontwikkelingen, zoals de pilot om afleverstations aan te passen zodat peak-shaving toegepast kan worden.

Na het overleg kijk je samen met een collega naar een concept om een wijk in Breda te transformeren naar een gasloze wijk. Het plan is om middels cascadering delen van de wijk op lage en midden temperatuur aan te sluiten. Jullie concluderen dat een aantal bouwkundige en installatietechnische aanpassingen nog geïnventariseerd moeten worden om de woningen geschikt te maken. Ook ga je een gesprek plannen met de aannemer om de planning en uitvoerbaarheid te bespreken.

Na de lunch rijd je naar een nieuwbouwproject in Enschede waarvoor je zelf het ontwerp hebt gemaakt. Samen met de Ronald, de projectleider, bespreken jullie de voortgang. Tot jouw tevredenheid hoor je van de monteurs dat het door jou geïntroduceerde nieuwe montagesysteem sneller werkt en er nog geen problemen zijn geconstateerd. Je neemt nog wat foto’s voor de verslaglegging.

Tevreden en vol energie besluit je huiswaarts te keren. De dag is weer voorbij gevlogen.

Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als laptop, smartphone en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button! Je kan ook contact opnemen met Frank Soons, manager Engineering, via 06 25 14 29 36. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.
 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg