user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Constructeur - Tekenaar (WTB)

in Petten

Nuclear Research and Consultancy Group
 • Nuclear Research and Consultancy Group
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Een duurzame samenleving voor morgen is de grote uitdaging van vandaag. Nucleaire technologie staat in deze zoektocht hernieuwd in de belangstelling. Dat merken we iedere dag bij Nuclear Research and consultancy Group (NRG) in Petten en Arnhem. Overheid en bedrijfsleven doen steeds vaker een beroep op onze producten en internationaal erkende expertise. Dagelijks werken bijna 400 medewerkers aan veilige toepassingen voor een permanente energievoorziening, een schoner milieu en een betere gezondheid. Dat varieert van de ontwikkeling van innovatieve splijtstoffen tot een goede omgang met straling en radioactief afval. Ook lopen we voorop als het gaat om veiligheid in kerncentrales en de grondstofproductie voor geneesmiddelen. NRG is bijvoorbeeld de grootste leverancier van radio-isotopen voor de medische sector in Europa.

Je bent binnen het HFR (Hoge Flux Reactor) engineering team samen met de collega's van de tekenkamer verantwoordelijk voor het up-to date houden van alle werktuigbouwkundige 3D-modellen en tekeningen van de installatie. Omdat er zeer regelmatig modificaties aan de installatie worden uitgevoerd is het up-to-date houden van het tekeningenpakket (als onderdeel van het assetmanagement) een doorlopende activiteit. De tekenkamer voert deze werkzaamheden overigens ook uit voor de overige installaties van NRG binnen de Onderzoek Locatie Petten (OLP). Daarnaast zorgt de tekenkamer voor 3D ontwerpen van bestralingsexperimenten en isotopenproductiefaciliteiten en werkt deze verder uit tot fabricagepakketten. 

Voor deze diverse afdeling zijn wij op zoek naar een:

Constructeur - Tekenaar (WTB) 
(N2017013/NO) 

Onze organisatie:


Het team Engineering en Technologie heeft tot taak interne onderzoeks-, productie- en optimalisatieopdrachten van nucleair-technologische aard uit te voeren. De tekenkamer, waar momenteel vier constructeur-tekenaars werkzaam zijn, assisteert interne opdrachtgevers bij het ontwerp en werkt deze verder uit.

lees meer

Eisenpakket Wat verwachten wij van je?
 • Ervaring als constructeur-tekenaar in een multidisciplinaire omgeving en actuele kennis van ontwerpnormen en fabricagetechnieken;
 • Bijdrage kunnen leveren aan het ontwerp (3D) van de bestraling-faciliteiten en werktuigbouwkundige installaties;
 • Zelfstandig wijzigingen aan de productiefaciliteiten en installaties kunnen doorvoeren in het bestaande tekeningen pakket;
 • Zelfstandig op basis van het ontwerp en de aangeleverde specificaties het hierbij behorende fabricage-tekeningenpakket kunnen uitwerken.

Jouw profiel:
 • Je hebt minimaal een technische MBO opleiding, werktuigbouwkunde en/of fijnmechanische techniek (Mechatronica);
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Autodesk Inventor;
 • Werkervaring met Autodesk Vault strekt tot aanbeveling;
 • Je bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent bereidt om opleidingen/cursussen te volgen om het kennisniveau up-to-date te houden, de werkprocessen te structureren en waar nodig te verbeteren;
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in de (onderzoeks-) vraag van de klant om een zo goed mogelijke, kosteneffectieve oplossing te bieden.

Wat mag je van ons verwachten:

Wij bieden afwisselend werk in een informele sfeer op een hoog kennisniveau. Daarnaast een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met opleidingsniveau en ervaring, mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling betreft een periode van één jaar. Bij goed functioneren, behoort een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Interesse?

Solliciteer nu via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met opleidingsniveau en ervaring
Constructeur - Tekenaar (WTB)
Score: 7.3
Stemmen: 28

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Petten