user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Installer regio Amsterdam - Utrecht

in Utrecht

Dräger Nederland
 • Dräger Nederland
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Beschrijving functie ‘Techniek voor het leven’, Drägers producten staan voor het beschermen en redden van mensenlevens. Durf jij hieraan bij te dragen met jouw technisch inzicht en passie voor installatietechniek? Wil je naast mooie projecten in ziekenhuizen en laboratoria blijven leren en specialistische kennis opdoen via ons opleidingstraject? Dan zou dit zomaar jouw nieuwe baan kunnen zijn!

Junior Installer in de regio Amsterdam-Utrecht
Installatietechniek/WTB | Amsterdam - Utrecht | 40 uur 

Wie 
Een gemotiveerde en leergierige Junior Installatietechnicus met verantwoordelijkheidsgevoel die het vak bij Dräger wil leren. 

Wat 
Het installeren van kwalitatief hoogwaardige gasdistributiesystemen in ziekenhuizen en laboratoria en het inrichten van operatiekamers en intensive care afdelingen. 

Waarom 
Onder begeleiding werken aan mooie projecten, volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een uitstekend salaris met als hoofddoel: voor het beschermen en redden van mensenlevens. 

Waar
Dagelijks werk je op locatie in de regio Amsterdam - Utrecht. 

Jouw uitdaging als Junior Installer? 
‘Techniek voor het leven.’ Dat is waar we bij Dräger voor staan, en dit doen we door het leveren van producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens. Hiermee bieden we oplossingen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en brandweer en mogen wij hier onszelf ook internationaal voorloper in noemen! Hoe kun jij hier deel van uit maken als Junior Installer?

Nadat er goedkeuring is om van start te gaan met de uitvoering van het bouwproject, ga je aan de slag voor het inrichten van werkplekken. Ziekenhuizen hebben IC’s en OK’s nodig en dit is waar jij jouw talenten mag gaan laten zien! 

Onder begeleiding van een (Senior) Installer werk je aan:
 • het installeren,
 • opleveren,
 • testen
 • en de ingebruikstelling van systemen en apparatuur.
   
Denk hierbij aan gassendistributiesystemen in ziekenhuizen en laboratoria, bedwandpanelen, onderzoekslampen, pendels en zuilen in operatiekamers en intensive care afdelingen.

Specialistisch werk: daarom krijg je van ons een uitgebreid opleidingstraject!
Onze producten zijn van levensbelang en moeten daarom ook geïnstalleerd worden volgens protocollen en gestelde wettelijke normen. Deze kennis doe je niet zomaar op met een WTB opleiding en daarom willen wij jou graag meenemen in onze kennis en expertise om naast je functie te blijven leren. 

Hoe ziet dit opleidingstraject eruit? Je begint bijvoorbeeld je met het opdoen van materialenkennis, het lezen van tekeningen, het aanleggen van leidingwerk met verschillende koppelingen, hardsolderen, het monteren van flessenbergingen en gasstations voor gassendistributiesystemen. Daarna word je opgeleid om OK- en IC-ruimten in te richten zodat je volgens de juiste normen en protocollen kunt werken. 

lees meer

Eisenpakket Een goede WTB-basis, technisch inzicht en ambitie, dat ben jij! 
Dat je technisch inzicht nodig hebt en graag met je handen wil werken, hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Dat je ambitieus bent en het vak van Installer wil leren evenmin. 

Maar dit is wat we denken dat je echt nodig hebt om deze functie tot een succes te maken:
 • Heb je een vmbo of mbo-diploma (niveau 3 of 4) op het gebied van werktuigbouwkunde of installatietechniek op zak of studerend voor je mbo. Alleen hiermee kom je in aanmerking voor de functie.
 • Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en woonachtig in de regio Amsterdam Utrecht.
 • Heb je bij voorkeur je VCA.

Het team: wie worden jouw nieuwe collega’s? 
Je komt te werken in een team met twaalf Installers, drie Senior Installers en twee collega’s van de Prefab Installation Shop. Je werkt op locatie in verschillende ziekenhuizen en laboratoria. Het team heeft een aanpakkersmentaliteit en werkt goed samen. Twee keer per jaar wordt er een programmadag georganiseerd. Op deze dag krijg je informatie over zaken die in de organisatie spelen, uitleg over nieuwe producten en diverse regelgeving. 

Wat kun je allemaal van ons verwachten?
 • Een uitstekend salaris met een maximum van € 2.500,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bedrijfsauto, laptop en smartphone.
 • 40 Vrije dagen (waarvan 13 atv-dagen) op fulltime basis.
 • Daggeld- en telefoonkostenvergoeding en een resultaatafhankelijke winstdeling.
 • Goede pensioenregeling waaraan wij (conform de CAO in de Metalektro) de helft als werkgeverspremie bijdragen.
 • Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.
 • Een meerjarig opleidingstraject en doorgroeimogelijkheden.
 
Meer informatie 
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Angelique Oppelaar (Recruiter). Je kunt haar bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op telefoonnummer 079 - 3444 770. 

Word jij onze nieuwe Junior Installer die ook gaat voor Techniek voor het leven?
Stuur dan je motivatiebrief en CV via de 'Solliciteer' button naar ons toe. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Amsterdam, Utrecht, Techniek, Installatietechniek.
 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg