user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Maintenance Engineer Luchtvaart Lelystad/Amsterdam

Vacature Schiphol

Luchtverkeersleiding Nederland
 • Luchtverkeersleiding Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Maintenance Engineer Luchtvaart Lelystad/Amsterdam

Functie groep
Techniek

Uren per week
38 uur

Reactietermijn
11-07-2018

De afdeling
Je komt te werken op de afdeling Maintenance, Monitoring & Control die verantwoordelijk is voor het in stand houden van alle systemen die worden gebruikt voor de afhandeling van het burgerluchtverkeer. Denk aan communicatie-, navigatie-, radar- en air traffic services-systemen. De afdeling bestaat uit circa 80 medewerkers verspreid over een eerste servicelijn (Monitoring & Control), een tweede servicelijn (Maintenance) en een supportteam. De Maintenance Engineer valt onder de tweede servicelijn. Continuïteit van de serviceverlening is van groot belang. Dit weerspiegelt zich in het 24/7 karakter van de afdeling. Naast het in stand houden van systemen heeft de afdeling ook een rol in ontwikkeling en uitrol van nieuwe systemen.

De baan
Als Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de communicatiesystemen van zowel Lelystad Airport als Schiphol Airport. Door jou hoeft geen enkele passagier zich zorgen te maken of hij of zij veilig het vliegtuig in en uit kan stappen. Mochten er storingen ontstaan op het gebied van hoogfrequent zenders en ontvangers, de diverse netwerken, de vele clients en servers, dan los jij dit op.

Zie jezelf als een belangrijke schakel als het gaat om het waarborgen van de veiligheid. Veel werkzaamheden voer je zelfstandig uit, maar je bent ook continu in contact met collega's, luchtverkeersleiders en leveranciers. Samen maken jullie Luchtvaart mogelijk.

Op dit moment werken wij met 50 verschillende systemen. Jij houdt je bezig met het up-to-date houden en/of vervangen van deze systemen. Daarbij kijken wij uiteraard naar veiligheid, maar wij zijn ook op zoek naar innovatie. Met welke technologieën kunnen wij onze infrastructuur nu en in de toekomst vernieuwen? Die vraag leggen wij graag bij jou neer!

lees meer

Eisenpakket Wie ben jij?
Veiligheid is onze hoogste prioriteit en vakkundigheid staat voorop. Dankzij jouw technische kennis en sterke communicatieve vaardigheden lever jij de oplossingen die nodig zijn om luchtvaart mogelijk te maken. Jij staat sterk in je schoenen en neemt verantwoordelijkheid. Door focus aan te brengen, breng jij Luchtverkeersleiding Nederland naar een nog hoger niveau.

Verder beschik jij over:
 • hbo werk- en denkniveau en minimaal een afgerond mbo-diploma in de richting van elektronica of informatica
 • kennis en ervaring met hoogfrequente en digitale techniek
 • goede netwerk- en softwarekennis (Unix, Windows etc.)

lees meer

Info salaris Bruto € 3.421 - € 5.682 p/m

Salarisindicatie: max. functieschaal 10 (max. € 5.682,00)
Meer informatie Interesse & extra informatie
Wat maakt ons een goede werkgever?

Een goed salaris, keuze uit opleidingen, onregelmatigheidstoeslagen, doorgroeimogelijkheden naar managementposities en open werkcultuur: dit zijn de arbeidsvoorwaarden die je uiteraard van ons mag verwachten. Dit is niet het enige!

Wij bieden je een baan die er echt toe doet. Door je aan te sluiten bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) draag jij actief een steentje bij aan de groei van zowel beide vliegvelden als de regio Amsterdam, Lelystad én de Nederlandse economie. Dat maakt werken bij ons uniek!

Iedere Maintenance Engineer doorloopt een opleidingstraject van één jaar waarna jij gecertificeerd bent voor werken met burgerluchtvaart (wettelijk verplicht). Daarna is het aan jou om door te groeien tot de professional die je wilt zijn. Laat ons vooral weten welke persoonlijke en professionele ontwikkeling jij wil doormaken, wij helpen je hier graag bij!

In deze fulltime functie werk je afwisselend op Lelystad Airport als op Schiphol Airport. Omdat storingen elk moment van de dag kunnen voorkomen, is het belangrijk dat jij binnen één uur in Lelystad of in Amsterdam Schiphol kan zijn.
 • Salarisindicatie: max. functieschaal 10 (max. € 5.682,00), een junior start in schaal 8 (start € 3.421,00).
 • Tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op vast dienstverband op basis van goed functioneren.
 • Voor deze functie maakt een AIVD veiligheidsonderzoek deel uit van de selectieprocedure.
 • Het betreft een dagdienstfunctie met consignatie.
Is dit de functie waar jij naar zoekt?
Solliciteer dan vóór 25 juli 2018 via de 'Solliciteer' button! Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Dennis Kroezen, teamleider Maintenance.

Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is mede afhankelijk van de inzet en deskundigheid van haar medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. We streven nadrukkelijk naar een betere m/v-verhouding binnen een inclusieve organisatie. LVNL biedt medewerkers een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar zij een goede balans kunnen vinden tussen werk en persoonlijk leven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Dennis Kroezen
000000000
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Engineer in omgeving Schiphol
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Schiphol