user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Specialist regio Midden-Nederland

in Nieuwegein

Hilti Nederland B.V.
 • Hilti Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Wat is jouw functie?
Voor ons salesteam in Midden-Nederland zijn wij op zoek naar een analytisch sterke maar ook commerciële Service Specialist.

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, systemen en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier van uitzonderlijke producten en services. Met meer dan 26.000 medewerkers in meer dan 120 landen zijn wij een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij Hilti kun je (bij)leren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière. Nationaal en internationaal.

Wat houdt de functie in?
Als Service Specialist ben je verantwoordelijk voor het informeren van de klant op het gebied van onze software en service producten. Jij analyseert de actuele situatie van de klant, identificeert de grootste uitdagingen en biedt hiervoor de oplossing vanuit de producten binnen jouw portfolio. Je adviseert de klant om procesverbeteringen door te voeren en ondersteunt bij de implementatie hiervan. Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze premium kenmerken weet te vertalen naar unieke voordelen voor de klant. Hierbij werk je nauw samen met de accountmanagers binnen jouw salesteam.
 
Binnen jouw team ben jij hét aanspreekpunt voor alle software en service producten. Door jouw advies en aansturing weet de accountmanager signalen te herkennen bij een klant met wensen op het gebied van jouw specialisatie. Vervolgens ga jij samen met de accountmanager bij de klant langs om in de rol van consultant jouw advies uit te brengen tegenover een voltallige directie. Tijdens dit traject maak je kennis met een divers aantal contactpersonen bij de klant, zoals bijvoorbeeld een monteur, financieel directeur of projectleider, waarbij je streeft naar een (lange termijn) relatie met de klant. Je luistert, signaleert, analyseert en adviseert.
 
Je rapporteert aan de Salesmanager. Je werkt met targets welke afhankelijk zijn van de prestaties van jouw salesteam.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team dat zich verder aan het ontwikkelen is. Vanaf de start bieden wij jou als Service Specialist alle verantwoordelijkheid om de functie binnen Hilti in Nederland uit te oefenen en uit te bouwen. Je krijgt van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke set aan arbeidsvoorwaarden, waaronder onder andere een marktconform salaris, 38-urige werkweek, premievrij pensioen en prestatiebonussen. Ook kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan, sportieve events en 2 keer per week Bootcamp.
 
Waarom solliciteren?
Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Het gaat ons er niet zozeer om dat je een achtergrond hebt in de (internationale) bouw, maar om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

lees meer

Eisenpakket
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Ervaring in een rol waar jouw analytische eigenschappen tot uiting komen
 • Commercieel inzicht
 • Sterk conceptueel en procesmatig denkvermogen
 • Je beschikt over impact, senioriteit en overtuigingskracht.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
   
Kernwoorden: entrepreneur, consultancy, abstractievermogen, assertiviteit, eagerness, pionieren!

Ben je enthousiast? We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen (klik op de ‘Solliciteer' button). Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Claire Rog, recruiter via telefoonnummer 06-2022 6562.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Service Specialist regio Midden-Nederland
Score: 9.3
Stemmen: 16

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Nieuwegein