user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Versnellertechnicus

Elektro Engineer
Erasmus MC
  • Erasmus MC
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Versnellertechnicus (in opleiding)

30.01.18.TDdH | 36 uur per week | Radiotherapie

Functie inhoud
De afdeling Radiotherapie is recent verhuisd naar de ultramoderne nieuwbouw van het Erasmus MC in het hart van Rotterdam. In de afgelopen anderhalf jaar zijn op deze locatie 6 nieuwe lineaire versnellers geïnstalleerd en 2 robot-gestuurde versnellers ingehuisd, afkomstig van de oude locatie. De nevenlocatie in Dordrecht heeft daarnaast nog eens 4 lineaire versnellers. Met deze versnellers worden patiënten met kanker bestraald.

Als versnellertechnicus (in opleiding) verricht je onderhoud en doe je reparaties, modificaties en controles aan de versnellers en de overige radiotherapeutische apparatuur. Het onderhoud vindt op geplande basis plaats en is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de versnellers probleemloos, nauwkeurig en veilig kunnen worden gebruikt voor de patiëntbehandeling. Als zich onverhoopt storingen voordoen ben je als versnellertechnicus direct ter plaatse, waarbij je analyseert wat er aan de hand is en hoe je dit zo snel als mogelijk oplost, zodat de behandeling van patiënten weer hervat kan worden. Je staat hierin niet alleen, maar werkt samen met een team van 6 versnellertechnici en eventueel de technici van de fabrikant van de versnellers. Daarnaast is er een grote mate van interactie met andere disciplines, zoals klinisch fysisch medewerkers, klinisch fysici, IT-ers en laboranten. Je werkt zowel op de locatie in Rotterdam als in Dordrecht, waarbij getracht wordt rekening te houden met voorkeur voor een locatie.

Er wordt gestart met een gedegen intern inwerkprogramma, waarbij je meeloopt met een collega. Vervolgens moet je inhoudelijke trainingen van de fabrikant volgen in het buitenland. De functie biedt dan ook een mooie combinatie van hoogwaardig analytisch werk en hands-on aan de versnellers in een moderne, dynamische en maatschappelijk relevante omgeving.

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Radiotherapie van het Erasmus MC Kankerinstituut is één van de grootste afdelingen Radiotherapie in Europa, waar jaarlijks ruim 5000 patiënten worden behandeld. De afdeling heeft een uitgebreid en vernieuwend onderzoeksprogramma op diverse terreinen, allemaal met het doel de patiëntbehandeling te verbeteren. Hiervoor zijn er meerdere samenwerkingsverbanden. Samen met het LUMC en de TU Delft heeft het Erasmus MC de handen ineen geslagen om in Delft een protonentherapiecentrum te realiseren. Naast patiëntenzorg en onderzoek worden binnen de afdeling laboranten, klinisch fysici en radiotherapeuten opgeleid.

lees meer

Eisenpakket Profiel
Je hebt een hbo werk- en denkniveau, verkregen door een afgeronde hbo-opleiding Elektrotechniek (of vergelijkbaar), danwel door meerdere jaren relevante ervaring. Ervaring met techniek in de gezondheidszorg is een pre. Je bent een leergierige en gedreven teamgenoot. In stressvolle situaties houd je het hoofd koel en werk je, al dan niet zelfstandig, op gestructureerde wijze om een probleem te doorgronden en op te lossen. Je toont initiatief en communiceert in duidelijke bewoordingen met de verschillende vakdisciplines. Ook als je je studie net hebt afgerond, maar je jezelf herkent in de functie en het profiel, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring bij start van de aanstelling, maximaal € 3.391,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
Versnellertechnicus
Score: 8.6
Stemmen: 48

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam