user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature 5 operators voor de RPB 2 Verpakkingslijn

in Zwolle

Abbott laboratories
 • Abbott laboratories
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 69.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. 

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel!

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar:

5 Operators voor de RPB 2 Verpakkingslijn 

De afdeling Re-closable Plastic Bottle (RPB 2) ontvangt batch gewijs verschillende steriele vloeibare producten van de afdeling Centrale Processing Aseptic (CPA). De producten worden verpakt in gesteriliseerde verpakkingen, verzonden naar het magazijn en hier opgeslagen. Voor de afdeling RPB 2 zoeken wij collega’s die bereid zijn in een 5-ploegendienst te werken. 

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?

De operator die wij zoeken ziet toe op het optimaal functioneren van de moderne verpakkings- en afvulmachines op de afdeling. Je hebt aandacht voor kwaliteit, verricht kwaliteitscontroles en komt met voorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te verbeteren. Je controleert het productieproces en de prestaties nauwgezet en grijpt in/ stuurt bij indien nodig. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Ook verzorg je de eerste lijns onderhoud van de apparatuur en zorg je voor hygiëne en veiligheid op de werkplek volgens de geldende GMP-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.
 

lees meer

Eisenpakket Wat zoeken wij?
 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 3 niveau bij voorkeur levenmiddelentechnologie. Ook staan wij open voor jonge starters met een MBO- niveau 4 opleiding bij voorkeur richting levensmiddelentechnologie, verpakkingstechnologie of procestechniek.
 • Sterke affiniteit en kennis van met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
 • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega's.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
 • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
 • Competenties waarover je beschikt: Resultaat gericht, Bouwen, Anticiperen, Innovatief, Visie en Strategie.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

Hoe solliciteer je?
Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel. 

Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de ''Solliciteer'' button. Of neem contact op met Meltem Cakir via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
5 operators voor de RPB 2 Verpakkingslijn
Score: 8.5
Stemmen: 15

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zwolle