user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Onderhoudstechnicus instrumentatie

in Vondelingenplaat Rotterdam

Shell - Rotterdam
 • Shell - Rotterdam
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Onderhoudstechnicus instrumentatie (Meet- en Regeltechniek)

Functie omschrijving

De Raffinaderij van Shell Pernis is de grootste van Europa en één van de grootste ter wereld.
Wanneer je werkt voor Shell Pernis ontwikkel je jezelf en je vakmanschap en leer je temidden van de meest ervaren collega’s uit de bedrijfstak. Je draagt direct bij aan innovaties en verbeteringen op Shell Pernis die ook positieve impact kunnen hebben in de petrochemische industrie.

Wil jij graag werken in deze dynamische omgeving waar je vanaf de eerste werkdag veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je kunt groeien in je carriere? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze dynamische locatie zijn wij namelijk op zoek naar een;

Onderhoudstechnicus instrumentatie (Meet- en Regeltechniek)

Als Onderhoudstechnicus Instrumentatie ben je verantwoordelijk voor het veilig en milieubewust uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden in onze werkplaatsen en fabrieken in de dagdienst. En houd je je bezig met het opnemen, coördineren, voorbereiden, organiseren en controleren van meet- en regeltechnische installaties.

Naast de bovenstaande verantwoordelijkheden behoren de volgende activiteiten ook tot je takenpakket.
 • lokaliseren, verhelpen, analyseren en vastleggen werkzaamheden
 • onderhouden, repareren en verbeteren van alle installaties
 • beheerondersteunende-, revisie- en modificatiewerkzaamheden aan de productiemachines
 • verrichten van preventief en correctief onderhoud van productiemachnies
 • (helpen) maken van nieuwe productiemachines en tools
 • meedenken en adviseren over verbeterprojecten en optimalisering van equipment en productie
 • actief deelneman aan VGM –instructies, opleidingen en toolbox-meetings
 • werken volgens de juiste werkmethoden en daarbij op de juiste wijze met equipement, machines, hulpmiddelen en gevaarlijke stoffen om zo de veiligheid te waarborgen
 • De mogelijkheid bestaat er om in een volcontinurooster geplaatst te worden dat geleid word door de Maintenance Team Lead.

Country of Work 
Netherlands

City, State (if applicable)
Pernis

Work Location
Pernis

lees meer

Eisenpakket Vereisten
Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, teamspirit en kan je oplossingsgericht denken? Wij bieden je een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een lange termijn carrière-uitdaging en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Je bent in het bezit van onderstaande diploma’s:
 • MBO niveau 4 (elektrotechniek of installatietechniek of Meet- en Regeltechniek) met minimaal 5 jaar relevante werkervaring met Elektrotechnische installaties bij voorkeur in de (petro)chemische, maritieme industrie.

Je hebt ervaring:
 • met het lokaliseren, verhelpen, analyseren, onderhouden en vastleggen van meet- en regeltechnische installaties met onderhoudswerkprocessen en het uitbesteden hiervan; onderhouds-planning tools zoals SAP, Primavera

Waarom Shell
Kiezen voor werken bij Shell betekent meer dan kiezen voor een functie; het betekent kiezen voor een loopbaan. Omdat wij het belangrijk vinden dat je je continue blijft ontwikkelen bieden wij diverse mogelijkheden voor training en opleiding.
Onderhoudstechnici bij Shell ontvangen een goed salaris, daarnaast bieden we een 13e maand en vakantiegeld, een groot aantal verlofdagen, toegang tot het Shell Pensioen Fonds en diverse kortingsregelingen. 

Interesse
Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Onderhoudstechnicus instrumentatie
Score: 7.1
Stemmen: 41

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Vondelingenplaat Rotterdam