user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Site Survey Expert

in Hoevelaken

Unica Security
 • Unica Security
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Site Survey Expert

Jouw uitdaging als Site Survey Expert | Stroe

Als Site Survey Expert ben je verantwoordelijk voor het toetsen van het ontwerp in de praktijk. Dit doe je op diverse locaties. Je controleert op locatie o.a. of er geschikte kabelwegen aanwezig zijn, of de bouwkundige elementen aansluiten op het ontwerp, of de tekeningen kloppen; klopt de huidige status van een ruimte met de bouwkundige tekeningen? Op basis van je bevindingen rapporteer en adviseer je aan het team engineering.

Vanuit jouw theoretische kennis gecombineerd met praktijkervaring in de beveiliging weet je goed in te schatten of de componenten geïnstalleerd kunnen worden en welke invloeden een rol kunnen spelen. Je bent nauwkeurig, efficiënt, je kan goed omgaan met strakke deadlines en weet goed te communiceren met alle stakeholders (samenwerking teams, communicatie met de klant).

Jouw team
Unica Security is een businessunit van Unica en behoort tot de grootste high end Security bedrijven in Nederland en is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. Unica Security werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals het Ministerie van Defensie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven. Het team bestaat uit ambitieuze professionals. Er wordt hard gewerkt in een open cultuur waar samen succes boeken belangrijk is. Collega’s stappen makkelijk bij elkaar binnen voor een inhoudelijke vraag, om met elkaar te sparren of om gewoon een grap te delen. Samen plezier maken vinden wij ook belangrijk. De ervaring van nieuwe mensen is dat je snel wordt opgenomen in het team en dat je je snel thuis voelt bij Unica Security.
 

lees meer

Eisenpakket Natuurlijk vragen we ook wat van jou
Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met:
 • minimaal een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • MBV en/of TBV verplicht;
 • aantoonbare ervaring met beveiligingsinstallaties;
 • voor deze functie kan het zijn dat je veel moet reizen (landelijke inzetbaarheid).
Voor deze functie volgt een screening.
 

lees meer

Beschrijving werkgever Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken. Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “samen maken wij de toekomst”!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

een goed salaris;
een goede pensioenregeling;
winstdelingsregeling;
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
een leaseauto.
Site Survey Expert
Score: 8.1
Stemmen: 51

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Hoevelaken