user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technicus Beveiliging

Vacature Hoevelaken

Unica Security
 • Unica Security
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Unica Security is op zoek naar ervaren beveiligingstechnici met gedegen ervaring in het onderhouden en het oplossen van storingen in de gebouw gebonden beveiligingsinstallaties.

Jouw uitdaging als Technicus Beveiliging
Door het goed onderhouden en oplossen van storingen in beveiligingsinstallaties zorg jij ervoor dat onze opdrachtgever zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging. Het maakt jou niets uit of het om een klein of groot beveiligingssysteem gaat. Je zorgt ervoor dat het onderhoud altijd in orde is.

Hoe doe jij dit?
 • je controleert de installatie nauwkeurig en beslist wat eraan gedaan moet worden;
 • maakt een plan van aanpak en stemt dit af met de opdrachtgever;
 • adviseert de interne stakeholders;
 • zorgt voor kwaliteit op alle locaties van de opdrachtgever;
 • 24-uurs service door consignatie diensten.

Jouw team
Unica Security is een businessunit van Unica en behoort tot de grootste high end Security bedrijven in Nederland en is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. Unica Security werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals het Ministerie van Defensie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven. Het team bestaat uit ambitieuze professionals. Er wordt hard gewerkt in een open cultuur waar samen succes boeken belangrijk is. Collega’s stappen makkelijk bij elkaar binnen voor een inhoudelijke vraag, om met elkaar te sparren of om gewoon een grap te delen. Samen plezier maken vinden wij ook belangrijk. De ervaring van nieuwe mensen is dat je snel wordt opgenomen in het team en dat je je snel thuis voelt bij Unica Security.

 

lees meer

Eisenpakket Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met:
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • MBV en/of TBV in bezit;
 • Enkele jaren ervaring met het onderhouden van diverse beveiligingssystemen;
 • Bereidheid tot reizen (landelijke inzetbaarheid).

Voor deze functie volgt een screening

 

lees meer

Beschrijving werkgever Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken. Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “samen maken wij de toekomst”!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

een goed salaris;
een goede pensioenregeling;
winstdelingsregeling;
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
een leaseauto.
Meer informatie Wat biedt Unica jou?
Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Farida Hoelas
06 - 826 352 92
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Hoevelaken Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Hoevelaken