user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature monteur elektrotechniek middenspanning op schiphol

in Schiphol

BAM Infra Energie & Water Zuid
 • BAM Infra Energie & Water Zuid
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Een geweldige uitdaging: ervoor zorgen dat heel Schiphol altijd voorzien is van elektriciteit. Jij maakt dat mogelijk als elektromonteur bij BAM Infra Energie & Water op onze locatie Schiphol.

Wat ga je doen?
Werken als distributiemonteur in de midden spanning vraagt een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen, een groot verantwoordelijkheidsbesef en montagevaardigheden. Als monteur werk je op Schiphol voor het ondergrondse E-netwerk.

Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Het onderhouden van laag- en middenspanningsinstallaties.
 • Het opsporen en verhelpen van storingen in deze installaties, waaronder het veilig vrij schakelen van delen van het energienet.
 • Monteren, testen en inbedrijfstellen van laag- en middenspanningsinstallaties met de daarbij behorende verbindingsmoffen en eindsluitingen in sterkstroominstallaties, elektrotechnische installaties en kabelnetten;
 • aanleggen en inrichten van nieuwe installaties in distributiestations;
 • aanleggen van laag- en middenspanningsnetten
 • Het bijhouden van de administratie over de uitgevoerde werkzaamheden in diverse rapportages.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Wij zoeken een zelfstandige monteur, die graag buiten werkt. Je bent verder flexibel, stressbestendig en in contact met de klant servicegericht. Het is praktisch om in de regio te wonen, zodat je bij storingen binnen korte tijd op de plaats van bestemming kunt zijn. Wij vinden het verder belangrijk dat je bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

En verder beschik je over:
 • een BEI-HS certificering met de aanwijzing (A)VP;
 • een aantal jaar werkervaring in de ondergrondse infratechniek als monteur E;
 • een rijbewijs;
 • een VCA certificaat;

lees meer

Beschrijving werkgever Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.
Voor onze opdrachtgevers op Schiphol, zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle ondergrondse infrastructuren en de daaruit voort vloeiende projecten. Daarbij moet je denken aan het bovengronds en ondergrondse kabel en leidingnetwerk t.b.v. water, gas, riolering, elektra, telecom en energievoorziening.
Werken binnen een dynamische werkomgeving zoals Schiphol is een prachtige uitdaging. Wij werken hier dan ook met een hecht en enthousiast team met veel plezier in deze omgeving, waarbij veiligheid op nummer 1 staat.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een marktconform salaris per 4 weken;
Een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
Bedrijfsbus en smartphone;
Je krijgt gereedschap en materiaal ter beschikking voor de uitvoering van je functie.

lees meer

Monteur elektrotechniek middenspanning op schiphol
Score: 9.0
Stemmen: 35

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Schiphol