user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Technicus Tunneltechnische Installaties regio Zeeland

Vacature Terneuzen

BAM Infra Verkeerstechniek
 • BAM Infra Verkeerstechniek
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Service Technicus Tunneltechnische Installaties regio Zeeland

Wil jij een tastbare bijdrage leveren aan de tunnel technische installaties van de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel? Als service technicus via BAM Infra Verkeerstechniek woon en werk in de regio Zeeland. Als onderdeel van een hecht onderhoudsteam kun je met gepaste trots jouw rijkdom aan kennis en ervaring benutten. 

Wat ga je doen?
Als Service Technicus werk je onder leiding van de Uitvoerder Maintenance en geef je waar nodig functioneel leiding aan ( aankomend ) monteurs.
Je werkt aan het herstellen, onderhouden, installeren en aanleggen van uiteenlopende complexe installaties. En draagt bij aan de coördinatie van werkzaamheden op diverse locaties binnen ons werkgebied.
 • Installeren, samenstellen en monteren van tunneltechnische installaties;
 • Ontvangt opdrachten, eventueel inclusief schema’s en overige technische informatie voor correctief en preventief onderhoud, reparaties, storingen of klein projectenwerk.
 • Werkt regelmatig aan de hand van beperkte technische informatie.
 • Coördineert de werkzaamheden bij kort- of langer lopende projecten op locatie.

In de uitvoering spoor je storingsbronnen op en verhelpt storingen van verschillende aard. Je vult zo nodig technische gegevens aan, maakt meetrapporten en geeft gebruiksinstructies. Ook adviseer je inzake technische wijzigingen en voer je eventueel inspecties uit en vult inspectierapporten in.

Het hoofdkantoor van BAM Infra verkeerstechniek is gevestigd in Culemborg, maar de werkzaamheden en projecten zijn vanuit de vestiging in Terneuzen.
 

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Je hebt werkervaring als service technicus of storingsmonteur in een soortgelijke functie in de Installatiebranche, met name in de tunneltechnische installaties en bent fulltime inzetbaar.
Vereisten voor de functie:
 • MBO4 niveau met aanvullende cursussen op het gebied van transmissie, IP-netwerken, communicatie en besturing (plc’s) is een pré.
 • Omgeving Terneuzen woonachting of anders minder dan een (half) uur woonachting van de locaties WST en SKT.
 • Ervaring met storingsdienst.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Bereid om aanvullende interne/externe cursussen te volgen.
 • Bereid om een actieve rol te vervullen tijdens de onderhoudsafsluitingen/downloads (avond/nachtwerkzaamheden 1x per 4 weken)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende functie bij een toonaangevende organisatie. Daarnaast krijg je uiteraard een marktconform salaris, een tablet en smartphone.

Interesse?
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Over ons
Deze vacature is een onderdeel van een klein maar hecht team dat de verantwoordelijkheid heeft over het beheer en onderhoud van de Westerschelde tunnel en de Sluiskiltunnel in Zeeland. BAM Infra Verkeerstechniek is onderdeel van de samenwerking Westerscheldetunnel Maintenance in Teneuzen.

Vanuit BAM Infra Verkeerstechniek verzorgen wij specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken. Verkeerstechniek ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd- en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunnel technische installaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Serge de Goeij
0611145728
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Medewerker technische dienst in omgeving Terneuzen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Terneuzen