user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Project Engineer

in Tilburg

Van Geloven
 • Van Geloven
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Om ons projectteam te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar full time (m/v) Project Engineer (vast/Interim)

In nauw overleg met het management van de productielocatie en de projectmanager is de project engineer verantwoordelijk voor de engineering van projecten binnen Van Geloven. Hij houdt zich bezig met het ontwerp van machinelijnen, het maken van calculaties (bepalen van kostprijzen) en berekeningen van het bouwproces en alles wat daaraan vast zit en het controleren van de diverse technische berekeningen voor het project. Ook afstemming met alle betrokkenen, op het gebied van Safety en Environment is onderdeel van de functie.

Samen met het projectteam, waarin ook de projectmanager, non engineering, de planner en andere specialismen zitting hebben zorg je voor een optimale voorbereiding, opstart, uitvoering en oplevering van grote (investerings)projecten. Hiertoe:
 • Draag je zorg voor een helder en compleet beeld van alle engineering facetten van het project;
 • Bereid je samen met de Project Manager de investeringsaanvraag voor en ontwerp je samen met het team een plan van aanpak waarin de projectorganisatie, projectplanning en flows beschreven worden;
 • Ben je in staat om binnen iedere projectfase de uitdagingen en risico’s in kaart te brengen en aan te geven wat er nodig is om deze te ondervangen;
 • Anticipeer je voortdurend op mogelijke aanpassingen en houdt alle partijen betrokken;
 • Op gezette tijden informeer en betrek je alle stakeholders. Je rapporteert aan de Project Manager en voert frequent overleg met het projectteam.

lees meer

Eisenpakket Jouw profiel: een sterke samenwerker met (een technisch) oog voor het grote geheel

Je bent een planmatig, gestructureerd, stressbestendig en ondernemende persoon, in staat om je functie goed te organiseren, prioriteiten te stellen en je niet af te laten leiden van het plan. Je stelt hoge eisen aan je werk, bent niet snel tevreden en denkt 2 stappen vooruit. Ook neem je de organisatie via de overlegstructuren- mee in de achtergronden van de keuzes die je maakt in de engineering. Daarnaast kun je goed samenwerken, doe je nooit concessies aan veiligheid en heb je in zicht in je eigen competenties en die van anderen.

Verder beschik je over:
 • HBO werk-/denkniveau, bijvoorbeeld in een richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Ervaring in projectengineering van omvangrijke projecten (<10 mio);
 • Kennis van en bewezen ervaring in project management in een industriële omgeving Food en Pharma is een pré;
 • Grondige kennis van MS Office en de engineering road map;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Beschrijving werkgever Mora Produktie BV te Maastricht behoort tot de groep Van Geloven BV (Tilburg), een producent van diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor de retail- en grootverbruiksector. Door de ontwikkeling, productie en verkoop van deze producten heeft Van Geloven in de Europese markt een leidende positie veroverd. De kracht van de organisatie ligt in het voeren van zowel private labels als sterke merken zoals Mora, Ad van Geloven, Welten Snacks, Van Lieshout Snacks en Hebro.

In Maastricht wordt jaarlijks een zeer uitgebreid en hoogwaardig assortiment snacks geproduceerd, goed voor 30.000 ton. Dit danken we aan onze 300 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Voor hen dragen we teamwerk en continue verbetering dan ook hoog in het vaandel.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Met elkaar werken aan succes;
Aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
40 vrije dagen opgebouwd uit 25 vakantiedagen en 15 ATV-dagen;
8% vakantie uitkering;
3% eindejaarsuitkering;
Zeer gemotiveerde collega’s.

lees meer

Project Engineer
Score: 8.3
Stemmen: 49

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Tilburg