user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectleider

in Gouda

BAM Infra Asset Management
 • BAM Infra Asset Management
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Je krijgt een unieke kans om mee te bouwen aan digital assetmanagement transformatie vanuit de afdeling inspectie en beheer. Waarbij je werkt aan verschillende inspecties en meerdere prestatiegerichte onderhoudsprojecten in Nederland. Zoek je een rol waarbij je veel impact kunt hebben op innovatie en operatie?

Wat ga je doen?
Je krijgt een unieke kans om mee te bouwen aan digital assetmanagement transformatie vanuit de afdeling inspectie en beheer. Waarbij je werkt aan verschillende inspecties en meerdere prestatiegerichte onderhoudsprojecten in Nederland. Zoek je een rol waarbij je veel impact kunt hebben op innovatie en operatie?

De ideale kandidaat helpt mee met bouwen van de nieuwe Infra Asset Management organisatie en je vindt het een uitdaging om de inspectie projecten ‘in control’ te houden, klantgericht te werken en zowel commercieel als financieel scherp te zijn. Je krijgt energie van het creëren van een positieve werksfeer in een omgeving die veel in beweging is. Wij vinden het belangrijk dat jij veel ruimte krijgt om zelf invulling te geven aan de rol. We verwachten dat jij sterk bent in het zoeken van verbinding met zowel de klant als de eigen organisatie.
 
Wat kun je nog meer verwachten van de rol?
 • Je bent verantwoordelijk voor een veilige, kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen de meest gunstige kosten;
 • Je denkt mee aan hoe we ons werk slimmer kunnen uitvoeren en zorgt voor een optimaal functionerend projectteam;
 • Je signaleert en inventariseert afwijkingen en risico’s in contracten en uit te voeren werkzaamheden. Je hebt veel kennis over verschillende contractvormen;
 • Je zoekt samenwerking met andere BAM onderdelen;
 • Je denkt mee op welke wijze technologische innovaties en digitale mogelijkheden benut kunnen worden;
 • De projecten die wij uitvoeren zijn landelijk en zijn grotendeels op het gebied van asset management. Je hebt een omzet verantwoordelijkheid van ca 1 miljoen.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
 • Je hebt een HBO werk en denk niveau aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een asset management inspectie omgeving.
 • Je hebt affiniteit met techniek en gesprekspartners op verschillende niveaus. Je brengt ook financieel inzicht met je mee.
 • Je hebt geen bezwaar met mobiliteit.
 • Je hebt ervaring met het opstellen van offertes en het sluiten van raamContracten met samenwerkingspartners.
 • Je neemt initiatief en je toont leiderschap. Je kan overzicht creëren en je hebt procesmatig inzicht. Je gelooft sterk in openheid en transparantie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

lees meer

Projectleider
Score: 8.7
Stemmen: 21

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Gouda