user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Shift Supervisor – Pharmaceutical Solid Product

in Olst

Abbott Established Pharmaceuticals in Olst
 • Abbott Established Pharmaceuticals in Olst
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Heb jij een achtergrond in de techniek, pharma of chemie en leidinggevende ervaring of ambitie? Zie jij het als een uitdaging om een team van operators te sturen naar een optimaal resultaat binnen een dynamische werkomgeving? Abbott in Olst heeft een uitdagende job voor je!

WAT GA JE DOEN ALS SHIFT SUPERVISOR? 
Als Shift Supervisor houd je overzicht van alle activiteiten die jouw team uitvoert. Jij laat je team beter functioneren om zo een optimaal resultaat te behalen ten aanzien van o.a. efficiëntie en kwaliteit. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt wat betreft calamiteiten en andere bijzonder situaties. Wij zoeken een Shift Supervisor voor onze afdeling Mebeverine Formulation.

WAT WORDEN JE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?
 • Je geeft leiding aan alle operators in jouw shift (in termen van prestaties, beoordelings- en functioneringsgesprekken, vakantie etc.) Het team bestaat uit ongeveer 5-10 operators. Je stuurt ook flex-medewerkers aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor het continue up to date houden van de vaardigheden/kennis/kunde van je medewerkers in je team en je zorgt voor feedback, coaching of het stimuleren van aanvullende opleidings benodigheden.
 • Je draagt zorg voor de planning (zowel productie technisch als resources) en indien noodzakelijk maatregelen te nemen om bij te sturen.
 • Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer en orders aanvragen voor de juiste grondstoffen via SAP en het reviewen van batch records.
 • Je komt met ideeën met betrekking tot de verbetering van de werkmethoden, verbetering van de efficiency, de kwaliteit en de veiligheid. Je identificeert knelpunten en je helpt mee aan het ontwerp en de realisatie van verbeteringen op het gebied van veiligheid / kwaliteit / output / kosten.
 • Je vertegenwoordigt jouw team tijdens vergaderingen en je levert feedback daarover aan je team.

lees meer

Eisenpakket WAT VOOR KENNIS EN ERVARING NEEM JE MEE?
 • Je hebt een HBO diploma, bij voorkeur richting techniek, pharma of chemie.
 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring binnen de farmaceutische-, voedings- of een vergelijkbare industrie.
 • Je bent bekend met het werken in een productieomgeving.
 • Je hebt aansturende en/of leidinggevende capaciteiten.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Bereid om te werken in een 3-ploegen of een 5-ploegendienst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Beschrijving werkgever Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 94.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen.

Abbott Biologicals Olst is wereldwijd verantwoordelijk voor het afvullen van lactulose, de productie van hormoonpreparaten en het formuleren van Mebeverine. Daarnaast wordt op de vestiging het griepvaccin Influvac® afgevuld en vindt er contract manufacturing plaats. Voor deze producten geldt Abbott Biologicals in Olst als hét center of excellence.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische en aangename werkomgeving;
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een ploegentoeslag;
Uiteraard een prettige werksfeer met leuke collega’s;
Een persoonlijk groeiplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en goede carrièreperspectieven.

lees meer

Shift Supervisor – Pharmaceutical Solid Product
Score: 8.2
Stemmen: 12

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Olst