user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Mechanisch Specialist

in Schiphol

Luchtverkeersleiding Nederland
  • Luchtverkeersleiding Nederland
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Beschrijving functie Opleidingsniveau MBO
Functie groep Techniek
Uren per week 38 uur
Reactietermijn 22-11-2018 

De afdeling
De afdeling Maintenance, Monitoring & Control is verantwoordelijk voor het in stand houden van alle systemen die worden gebruikt voor de afhandeling van het burgerluchtverkeer. Denk aan communicatie-, navigatie-, radar- en air traffic services systemen. De afdeling bestaat uit circa 80 medewerkers verspreid over een eerste servicelijn (Monitoring & Control), een tweede servicelijn (Maintenance) en een supportteam. De console specialist valt onder de tweede servicelijn.

Het maintenance Console Team heeft twee hoofdtaken: enerzijds het ontwikkelen en beheren van de operationele verkeersleiders consoles en anderzijds het verrichten van het tweede lijn mechanische radar onderhoud.

De baan
Bij LVNL werken de luchtverkeersleiders op speciale werkplekken: consoles. 
Als console / mechanisch specialist zorg je in een team van ontwerpers en mechanici voor het technisch ontwerp en de realisatie van console prototypes en -wijzigingen. Dit doe je aan de hand van de functionele console ontwerpen zoals die door de senior specialist worden gemaakt. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de operationele verkeersleidingconsoles en signaleer je waar nodig verbeterpunten. Ook zorg je samen met je collega’s voor de monitoring van de mechanische conditie van de LVNL radarsystemen en doe je het preventieve en correctieve mechanisch radaronderhoud inclusief revisie van aandrijvingen.

lees meer

Eisenpakket Wie ben jij?
Je bent een teamspeler met uitstekende mechanische kennis en een MBO werktuigbouwkunde diploma of vergelijkbaar. Je kunt globale functionele ontwerpen omzetten in concrete producten (prototypes en onderdelen). Je kunt hiervoor zowel vanuit de computer (Autocad / SketchUp) als direct vanuit het materiaal ontwerpen. Je hebt twee rechterhanden waarmee je met behulp van de aanwezige gereedschappen en machines enkelstuks of kleine series kunt produceren. Je bent initiatiefrijk en beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je weet ook de grotere mechanische werkzaamheden samen met directe collega’s of medewerkers van de leverancier goed te organiseren en te plannen. Je staat stevig in je schoenen en bent als projectteam deelnemer in staat om de console belangen in de verschillende LVNL projecten te behartigen.

Je bent in staat om correctief en preventief mechanisch onderhoud uit te voeren aan de LVNL radars. Je hebt geen moeite met werken op hoogtes en je hebt een rijbewijs B. Ook ben je in staat om het beheer van radars en consoles uit te voeren en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Voor deze functie maakt een AIVD veiligheidsonderzoek deel uit van de selectieprocedure.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Salaris in overleg

Fulltime (38 uur);
Tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, gevolgd door een vaste aanstelling op basis van goed functioneren.
Mechanisch Specialist
Score: 9.4
Stemmen: 20

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Schiphol