user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider Wegen

in Bergen op Zoom

BAM Infra Regionaal productie Zuid West
 • BAM Infra Regionaal productie Zuid West
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Op zoek naar een grote diversiteit in je werk waarbij geen dag hetzelfde is? Jij bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van de projecten en algemene voorbereidingstaken zoals planning, werkplannen schrijven, afwijkingen signaleren en oplossen. Als ervaren werkvoorbereider draag jij zorg voor het project van a tot z.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider wegen ga je tijdens de tender- en realisatiefase werkmethodes uitwerken in werkplannen. Dit doe je in samenwerking met het ontwerp- of projectteam, met als doel het optimaal doorlopen van de uitvoeringsfase van het project.

Eenmaal om tafel met het projectteam ga je voor meer dan 100% zorgdragen voor een kwalitatief optimaal product, een tevreden klant en een gedegen werkbegroting. Jij staat voor kwaliteit en je werkt secuur waardoor projecten binnen de gestelde kaders blijven. We verwachten van jou dat je voornamelijk aanwezig bent bij de projecten, je hebt dus veel verschillende werkplekken. Doordat je steeds in een andere omgeving bent werk je intensief samen met de projectleider, uitvoerder en klant. Het voordeel hiervan is dat je een helikopterview hebt, je hebt een positief probleemoplossende houding en kijkt vooruit!

Werkzaamheden:
 • Jij waarborgt de veiligste en meest efficiënte werkmethode gedurende het gehele traject. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen, conform gemaakte afspraken en planning;
 • Tijdens de uitvoering bewaak jij de (financiële) voortgang van het werk. Je bent kritisch en je signaleert eventuele problemen. Je voert controles uit en je waarborgt de vastlegging van registraties en controles.
 • Je coördineert en bewaakt contractwijzigingen richting onderaannemers en leveranciers, opdat de klantwensen geborgd zijn en deze ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.
De standplaats voor deze functie is Bergen op Zoom.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
De afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan met verschillende type contracten (RAW maar ook met D&C in combinatie met EMVI). Ervaring met het werken in multidisciplinaire projecten (Civiel, Infratechniek, etc.) is een pré.
 • Je hebt een afgeronde opleiding mbo- of hbo opleiding in een technische richting;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de wegenprojecten (ca. € 10 miljoen);
 • Je kunt je bij verschillende partijen goed aanpassen aan de omgeving en de gevoerde taal;
 • Doordat je alle ballen in de lucht wil houden is procesmatig werken jou op het lijf geschreven (LEAN);
 • Je bent resultaatgericht, ondernemend, stressbestendig en flexibel.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever BAM Infra Regionaal is een lokale partner die op de hoogte is van alle regionale ontwikkelingen. BAM Infra Regionaal begeleidt als lokale aannemer de totale keten van het bouwproces; van idee, ontwikkeling, ontwerp, uitvoering tot en met beheer en onderhoud. Voor zowel complexe multidisciplinaire projecten als kleinschalige lokale projecten. BAM Infra Regionaal heeft een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van Civiel, Wegen, Asfalt en Verkeerstechniek. Dankzij de brede kennis en ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met andere BAM-bedrijven kunnen we onze projecten integraal uitvoeren. Dit leidt tot korte, open communicatielijnen, schaalvoordelen, tijdwinst en een efficiënte werkwijze. Ook denken we graag mee over innovatieve concepten voor actuele vraagstukken als mobiliteit, bereikbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

lees meer

Werkvoorbereider Wegen
Score: 9.8
Stemmen: 31

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Bergen op Zoom