user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectmanager E-installaties (Elektro Installaties)

in Hilversum

De Alliantie
 • De Alliantie
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Beschrijving functie Voor de afdeling Planmatig Onderhoud bij de Alliantie zoeken wij een

Projectmanager E-installaties voor 36 uur pw

Voor deze plek zoeken wij iemand die houdt van samenwerken met en verbinding maken tussen interne en externe partijen. Je krijgt de mogelijkheid om op innovatieve wijze een flink aantal onderhoudsprojecten te realiseren en komt te werken in een organisatie, die een groot maatschappelijk belang heeft. Daarnaast vind je het interessant om een regisserende rol te vervullen voor het planmatig onderhoud van onze woningvoorraad en krijg je energie van dagen die nooit hetzelfde zijn. Herken jij jezelf in bovenstaande, dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
De afdeling Planmatig Onderhoud voert al het onderhoud uit voor het bezit van de Alliantie in de regio’s Amsterdam, Amersfoort, Hilversum en Almere. Voor afstemming van jouw werkzaamheden zal je ongeveer de helft van de tijd doorbrengen in Hilversum. Daarnaast ben je regelmatig te vinden op de regiokantoren voor verdere afstemming en verder ben je vrij om te werken, waar je wilt en nodig bent.

De afdeling bestaat uit 10 projectmanagers en 1 productieleider.

En wat ga je doen?
De Alliantie heeft ongeveer 400 liften en vele brand en elektro gerelateerde installaties (deurautomaten, parkeerinstallaties, etc.), die onderhouden moeten worden. Jij zal, als Projectmanager E-installaties, zorgdragen voor professioneel beheer van deze installaties. De totale omzet van jouw projecten ligt rond de 4 mln/jaar.

Ook is jouw inzet bij de meerjaren onderhoudsbegrotingen (MJOB) van jouw contractgroepen essentieel. Deze MJOB's worden door de contractanten aangeleverd en jij zorgt voor een duidelijk jaaroverzicht en interne goedkeuring. Goedgekeurde budgetten worden dan weer door jouw contractanten volgens de GOTIK methode doeltreffend uitgevoerd.

De functie van projectmanager E-installatie bestaat nu 5 jaar. Er is al heel veel bereikt in professioneel opdrachtgeverschap, maar het blijft een continue uitdaging te verbeteren. Jij wordt er als persoon enthousiast van om samen met de collega's van inkoop, contractpartners en gespecialiseerde adviseurs te blijven werken aan het verbeteren van contractvormen. 

lees meer

Eisenpakket Wie ben jij?
Je bent bekend met het uitvoeren van deze functie en het is voor jou volledig logisch, dat je communicatief sterk moet zijn om met de verschillende contractanten/partijen goede en resultaatgerichte afspraken te maken. Niet te vergeten administratief onderlegd om al dat wat besproken is op de juiste manier vast te leggen en op te volgen. En wat zien we nog meer graag terug?
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau verkregen door opleidingen en/of ervaring;
 • Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het beheer van liftinstallaties;
 • Ook heb je kennis van de wet en regelgeving met betrekking tot liften, brandinstallaties en op het gebied van elektra (woningen);

En wat bieden wij jou?
 • een dienstverband van een 1 jaar (intentie voor onbepaalde tijd);
 • een goed salaris (max. 4292 Euro bruto o.b.v. 36 uur);
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; een laptop en telefoon van de zaak, alle mogelijkheden tot flexibiliteit, die ervoor zorgdragen dat de privé/werk balans goed in te richten is, daarnaast veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
 • een prachtig nieuw en modern kantoorpand als uitvalsbasis, op steenworp afstand van treinstation Hilversum;
 • een prettige informele sfeer in een dynamische organisatie;

Solliciteren
Ben jij de projectmanager E-installaties die het verschil maakt? Laat van je horen en overtuig ons!

Jouw motivatiebrief met CV kan je tot uiterlijk tot 28 december 2018 sturen via de 'Solliciteer' button

Contactpersoon voor deze vacature is Peter Veldhuizen, productieleider Planmatig Onderhoud (06-51312299).

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 4.292 p/m

Een dienstverband van een 1 jaar (intentie voor onbepaalde tijd);
Een goed salaris (max. 4292 Euro bruto o.b.v. 36 uur);
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; een laptop en telefoon van de zaak, alle mogelijkheden tot flexibiliteit, die ervoor zorgdragen dat de privé/werk balans goed in te richten is, daarnaast veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
Een prachtig nieuw en modern kantoorpand als uitvalsbasis, op steenworp afstand van treinstation Hilversum;
Een prettige informele sfeer in een dynamische organisatie.

lees meer

Projectmanager E-installaties (Elektro Installaties)
Score: 7.2
Stemmen: 29

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Hilversum