user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider PWN - Energie & Water

in Rijsenhout

BAM Infra Energie en Water
 • BAM Infra Energie en Water
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij ervaren in het aansturen van een middelgroot team binnen de ondergrondse infra? In deze rol combineer jij teammanagement, financiële verantwoordelijkheid, resultaatgericht en klantgerichtheid met jouw ondernemerschap. Als dit jou als muziek in de oren klinkt, dan komen wij graag met je in contact! BAM Infra Energie & Water regio West zoekt een Teamleider in Noord Holland.

Wat ga je doen?
Als teamleider in de regio West word je verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en begeleiden van het werkproces voor onze opdrachtgevers en eindklanten voor ons drinkwater contract in Noord-Holland. Het gaat om een nieuwe Raamcontract, zodoende krijg je de kans om een nieuw team te versterken, te motiveren en te verbeteren voor de aanleg van water in de regio. Jij zorgt dat onze medewerkers dagelijks het beste uit zichzelf kunnen halen. Door optimaal georganiseerde werkprocessen zullen onze projecten volgens planning en binnen de gestelde richtlijnen, procedures en normen worden gerealiseerd.

Als Teamleider rapporteer je direct aan de Bedrijfsleider van regio West. In de regio werken nog 8 andere teamleiders, ieder verantwoordelijk voor zijn eigen contract dan wel projecten. Jij wordt daarbij als teamleider verantwoordelijk voor het PWN solo contract. In dit contract vindt de aanleg van nutsvoorzieningen plaats voor PWN. Jouw team bestaat uit een projectorganisator, werkvoorbereiders, engineers, uitvoerders, en civiele en montageploegen.

Werkzaamheden:
 • Veiligheid staat bovenaan! Een veilige en gezonde werkplek voor alle medewerkers, inleners, onder aannemers en de omgeving, daar zet jij je voor in.
 • Medewerkers moeten het beste uit zichzelf willen en kunnen halen, jij kijkt kritisch naar de samenstelling van de verschillende functies en ploegen in jouw team.
 • Je stuurt actief op kosten en opbrengsten en rapporteert tweewekelijks over de voortgang van het contract in termen van omzet en rendement
 • Binnen het team bewaak jij de voortgang van diverse processen en stuur jij waar nodig met als doel dat doelstellingen te halen.
 • Iedere dag kan beter, je krijgt energie van het doen verbetervoorstellen tot en met het daadwerkelijk, samen met jouw team, de processen te verbeteren.
 • Jij faciliteert het management met correcte informatie, ten aanzien van de voortgang en planning, gericht op effectieve ondersteuning van de besluitvorming.
 • Je bent kwaliteit gedreven en draagt dit op een coachende manier uit naar de verschillende teams met als doel dat onze werken conform kwaliteitsplan, veiligheidsplan en milieuplan uitgevoerd te worden.
 • Extern onderhoudt je contacten met klanten, leveranciers, afnemers van producten, co-makers (inzake uitbesteding werkzaamheden), diensten en personeel ten behoeve van een adequate service en tijdig gereedkomen van de werkzaamheden.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
 • afgeronde hbo-/wo- opleiding in een technische richting;
 • minimaal 5 jaar werkervaring als hiërarchisch leidinggevende; bij voorkeur opgedaan binnen de infra technische sector. Wij staan ook open voor een ervaren projectleider/ manager met aantoonbare en relevante projectervaring (kabels en leidingen);
 • Om deze rol tot een succes te maken houd jij vooral van vrijheid om te handelen, ben je transparant, inspireer jij je team én weet je mensen voor je te winnen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Water en energie zijn onmisbaar in het dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM Infra Energie & Water biedt medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de cao metaal en techniek ( klein metaal ), waarmee je recht hebt op vierentwintig vakantiedagen en dertien atv-dagen per kalenderjaar.

lees meer

Teamleider PWN - Energie & Water
Score: 8.4
Stemmen: 30

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rijsenhout