user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteurs gezocht regio's Haarlem en Amsterdam

in Amsterdam

Toyota Material Handling Nederland
  • Toyota Material Handling Nederland
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij één van onze nieuwe servicemonteurs in de regio's Haarlem of Amsterdam ? Dan hebben we een leuke en uitdagende functie voor jou. Lees snel verder.

Wat ga je doen?
Je verricht preventief onderhoud en reparaties aan een breed assortiment hef- en magazijntrucks. Dit op locatie bij de aan jou toevertrouwde, vaak zeer uiteenlopende klanten. Het uitvoeren van veiligheidskeuringen en het oplossen van storingen is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je werkt zelfstandig vanuit je eigen volledig uitgeruste service bus.

Als heftruckmonteur ben je zelf verantwoordelijk voor de planning, het maken en het nakomen van je afspraken. Je werkt in de regio samen in een serviceteam van ongeveer 12 mensen, zodat je altijd back-up hebt als dat nodig is. Via je tablet heb je volledige toegang tot productinformatie, hiermee bestel je de benodigde onderdelen en verwerk je administratief je werkzaamheden.

We zoeken enthousiaste en klantgerichte servicemonteurs door heel Nederland, waaronder nu specifiek twee servicemonteurs voor de regio's Haarlem en Amsterdam.

lees meer

Eisenpakket Wat verwachten we van je?
Een technische vooropleiding op mbo-niveau 3 of 4 of MTS is vereist. Wij staan open voor zowel mensen met werkervaring als voor mensen die net van school komen. Een mbo-2 of LTS achtergrond zou eventueel ook kunnen aansluiten mits je wel relevante ervaring hebt.

Een achtergrond richting bijvoorbeeld monteur interne voertuigen, landbouwmechanisatie, motorvoertuigentechniek, autotechniek, mechatronica, wtb of elektrotechniek kan goed aansluiten. De vakgebieden waar je kennis van nodig hebt zijn mechanica, elektrotechniek en hydrauliek. Verstand van heftrucks is zeker in je voordeel, maar niet noodzakelijk, dat leren wij je wel tot in de puntjes.

Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken als servicemonteur en je het vak gauw eigen kunt maken (al dan niet met ondersteuning van trainingen).

Als servicemonteur ben je de ambassadeur van de organisatie. Je komt de door jouw gemaakte afspraken na en je kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden. Ook het samenwerken en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern. Met onze topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks zijn wij marktleider in Nederland én wereldwijd en vervullen we een voortrekkersrol op het gebied van intern transport. Met ons complete product- en dienstenpakket bieden wij intern transportoplossingen die actief bijdragen aan het optimaliseren van de logistieke processen bij onze klanten.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Wij willen ons als marktleider nadrukkelijk positioneren als een bedrijf waar goed werkgeverschap tot een van de belangrijkste principes behoort. Wij hechten er veel waarde aan om onze huidige en toekomstige medewerkers volop kansen en ontplooiingsmogelijkheden te bieden.

- Naast een uitstekend salaris, vergoeding van de reisuren en onkostenvergoeding, krijg je de beschikking over een eigen bus, werkkleding, telefoon, tablet.
- We bieden je in een groeiende markt, een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet het uitvoerende werk, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van onze organisatie.
- Daarnaast kun je vanzelfsprekend rekenen op goede voorzieningen en volop trainingsmogelijkheden.

We zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer en dat kenmerkt zich door weinig verloop en lange dienstverbanden. Wij hebben een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Verder:
- 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
- Prima opleidingsmogelijkheden
- Ruimte om je te ontwikkelen
- Een fulltime functie
- Een prima pensioenregeling (PME) en deelname in een collectieve ziektekostenverzekering

Als jouw ambities en capaciteiten daar liggen zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar verkoop- of leidinggevende functies.

lees meer

Servicemonteurs gezocht regios Haarlem en Amsterdam
Score: 9.2
Stemmen: 24

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Amsterdam