Vacature Teammanager Aannemerij

in Arnhem

Liander
 • Liander
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Teammanager Aannemerij
Vakgebied: (Team) Management Opleidingniveau: WO Locatie: Oost
Ben jij die motiverende coach en beschik jij over managementvaardigheden op het gebied van plannen, organiseren en coördineren?

Wat houdt de functie in?
Het motiveren en het aansturen van een team, daar draait het in jouw functie om. Als teammanager Aannemerij geef je leiding aan de medewerkers in het Competence Center Aannemerij. De Alliander visie en strategie op de samenwerking met de Aannemerij vertaal je door naar jouw medewerkers en je bent verantwoordelijk voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van je medewerkers.

Binnen het CCA ontwikkel en professionaliseer je de benodigde kennis op het gebied van contracten, bestekken, processen, kostenstructuren en kostenanalyses van aannemerijproducten. Ook ben je samen met je team in staat om deze kennis en producten in te zetten in de dagelijkse praktijk. Je realiseert teamdoelen en je participeert inhoudelijk mee. Je geeft richting aan de huidige- en toekomstige activiteiten van het CCA en je denkt mee in de strategieontwikkeling van de afdeling Aannemerij. In deze functie rapporteer je aan de Manager Aannemerij en je neemt plaats in het MT-aannemerij.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we van je?
Als teammanager stuur je operationeel en coach jij je mensen. Je bent mens- en resultaatgericht en je beschikt over managementvaardigheden op het gebied van plannen, organiseren en coördineren. Je bent sensitief, analytisch en je weet samenwerking te bevorderen om resultaten te bereiken. Verder vragen we:
 • HBO+ en WO werk- en denkniveau;
 • Kennis van de energie- en inframarkt;
 • Kennis van, en ervaring met toepassing van bestekken zoals Stabu, RAW of andere op de UAV gebaseerde bestekken;
 • Kennis van kostenbegrotingen en -structuren bij projecten, b.v. op SSK methodiek;
 • Kennis van de processen in de uitvoeringsketens van Liander, en in het bijzonder de keten hoofdleidingen en aansluitleidingen;
 • Minimaal 4 tot 7 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende positie;
 • Kennis en ervaring met operationeel management.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Liander is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

lees meer

Info salaris Bruto € 5.438 p/m

Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 10 (max €5438,- euro obv 38uur). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

lees meer

Teammanager Aannemerij
Score: 9.1
Stemmen: 16

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Arnhem