Vacature Senior Engineer Electrical - Dordrecht

in Dordrecht

ENGIE Infra en Mobility
 • ENGIE Infra en Mobility
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Senior Engineer Electrical – Dordrecht
Piekt jouw energielevel als je…
 • de kans krijgt om de nieuwste technieken toe te passen,
 • werkt aan grootschalige, indrukwekkende projecten bij gerenommeerde klanten,
 • elektrotechnische installaties kunt ontwerpen vanuit bestek, voorlopig ontwerp of specifieke klantbehoeftes?

Van ontwerp en uitvoering tot inbedrijfstelling en onderhoud. Jouw scope is breed als Sr. Engineer Electrical.
Bij ENGIE Infra & Mobility werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland: we ontwerpen, bouwen en onderhouden elektro- en besturingstechnische onderdelen van publieke infrastructuren, zoals tunnels, bruggen, sluizen, verkeerssignalering, verkeerscentrales en energieprojecten. Als Senior Engineer Electrical houd jij je bezig met de complete levenscyclus van elektrotechnische installaties en systemen van uiteenlopende aard. Je bent van begin tot eind betrokken bij projecten en krijgt de mogelijkheid om al in de tenderfase mee te denken.

Elk project waaraan je werkt is anders. Juist dat maakt deze rol zo uitdagend. Waar je de ene keer betrokken bent, stap je een andere keer misschien midden in het project in. Samen met software engineers en projectleiders zorg je voor een succesvol eindresultaat voor de klant, binnen de vastgestelde termijnen en budgetten. Daarnaast begeleid je andere electrical engineers in je team.

Zo zet jij innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier
Van eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van decentrale objecten en complexe veiligheidssystemen: de projecten waaraan je werkt zijn heel divers, net zoals je werkzaamheden. Je brengt intern en extern advies uit, denkt mee in de offertefase, onderhoudt contact met leveranciers, bouwpartners en onderaannemers, en werkt besturingstekeningen uit. Ook stel je ontwerpuitgangspunten, technische specificaties en administratieve bepalingen vast, zodat ze voor de uitvoering herkenbaar en verwerkbaar zijn.

lees meer

Eisenpakket We zoeken iemand die nieuwsgierig is naar alle facetten van het vak
Korte lijnen zijn belangrijk en daarom heb je direct contact met onze opdrachtgevers. Je bent dan ook communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Bij ENGIE werken energieke doeners: mensen die pragmatisch zijn ingesteld en een flexibele houding hebben. Dat is ook hoe jij jezelf omschrijft. Je weet verschillende projecten succesvol uit te voeren, werkt nauwkeurig en hebt een flinke dosis creativiteit die je inzet om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen.

Dit vul je aan met:
 • Een technisch mbo-diploma niveau 4 of hbo-diploma, bijvoorbeeld in elektrotechniek
 • Minimaal 6 jaar werkervaring als electrical engineer
 • Kennis van Relatics, ARAS, Vision, INTELEC, RAMS en machineveiligheidseisen
 • Goede coachende vaardigheden voor het begeleiden van collega-engineers

In verband met je werkzaamheden is het handig dat je woonachtig bent in de regio Dordrecht. Wel vragen we hierin flexibiliteit: af en toe zal je op en neer moeten naar andere regio’s in Nederland.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever ENGIE Nederland maakt deel uit van de ENGIE Groep met vestigingen in 70 landen en wereldwijd meer dan 150.000 medewerkers. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie: samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Zo streven we ernaar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van beschikbare resources.

Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. We praten dan misschien wel de hele dag over techniek, maar zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet de beste kwaliteit bieden. Je werkt binnen ENGIE daarom met mensen die een passie voor techniek hebben, energiek zijn en elkaar stimuleren om zich te ontwikkelen. Dit is voor ons echte duurzaamheid.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Wij vinden het belangrijk dat je werkzaamheden een uitdaging vormen en dat je gestimuleerd wordt. En uiteraard ook dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. We hebben dan ook hart voor onze medewerkers: dit blijkt onder meer uit het feit dat we zowel in 2017 als 2018 zijn onderscheiden met de Top Employer Award. Dit levert onze duurzaamheid voor jou op:

• Werken bij een gedurfde en gedreven koploper van de energietransitie
• Daag jezelf uit met technisch-geavanceerde projecten en mooie doorgroeimogelijkheden binnen ENGIE
• Ontwikkel jezelf op persoonlijk en professioneel vlak met cursussen en opleidingen
• Mooie arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een laptop en mobiel, een goede pensioenregeling en 38 vakantiedagen
• Jaarlijkse teambuildingactiviteiten en collegiale initiatieven, waaronder de Dam-tot-Damloop

lees meer

Senior Engineer Electrical - Dordrecht
Score: 9.5
Stemmen: 35

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Dordrecht