user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Technicus continudienst Proces & Techniek

Vacature Rotterdam

Erasmus MC
  • Erasmus MC
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 34 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als senior technicus van de Wachtdienst Vastgoedbeheer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele technische staat van de gebouwen en de gebouw gebonden infra en lokale installaties. Je werkt 24/7 in een 6-ploegenrooster. De hoofdtaken zijn bedienen, bewaken en monitoren van de technische bedrijfsprocessen. Ook voer je test- en noodprocedures uit en doe je kwaliteitsmetingen. Je draagt niet alleen zorgt voor een optimale energie efficiëntie maar garandeert ook dat alle bedrijfsprocessen beschikbaar zijn. In geval van storingen pak je deze zelf op of besteed dit uit bij specialisten. Bij calamiteiten met een technische proces oorzaak coördineer je de werkzaamheden zoals het treffen van noodvoorzieningen.

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Vastgoedbeheer is, als onderdeel van Programma Integrale Bouw, verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de instandhouding van de gebouwen, terreinen en gebouw gebonden installaties en bestaat uit drie afdelingen: Technisch Beheer & Projecten, Locatiebeheer en Bedrijfsbureau.

lees meer

Eisenpakket Je hebt een hbo werk- en denk niveau en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over ruime kennis van gebouw gebonden installaties en processen. Je hebt ruime kennis van elektrotechniek, werktuigkunde en meet- en regeltechniek. Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, zorgprocessen en veiligheid, kwaliteit, arbo & milieu. Daarnaast beschik je over een krachtig oplossend vermogen, ben je resultaatgericht, kun je goed organiseren en het werken in een continue rooster is geen probleem voor je. Ook heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.969 - € 93.683 p/m

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.969,- (schaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur, dit is exclusief de onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

lees meer

Meer informatie Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frans Garnier, manager Installatiebeheer en Wachtdienst, telefoon: 010 703 38 50. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, je graag te woord. Je kunt hem bereiken via: 06 500 310 06 of stuur een WhatsApp.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Frans Garnier
010 703 38 50
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Medewerker technische dienst in omgeving Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam