user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technicus (RWZI)

in Aarle-Rixtel

Waterschap AA en Maas
  • Waterschap AA en Maas
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Werken met water krijgt steeds meer aandacht. In het oosten van Brabant zorgen wij voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. Waterschap Aa en Maas is een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal wil dienen. We leveren dagelijks een hoog niveau van betrouwbaarheid en staan tegelijkertijd, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Er is alle ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontplooiing.

De Zuiveringsregio’s zijn verantwoordelijk voor het operationele beheer van de rioolwaterzuiveringsinstallaties en transportleidingen met gemalen binnen het gebied van het waterschap.

Voor de Rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) Aarle-Rixtel zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker in de functie van:

TECHNICUS (36 uur per week, 1,0 fte))
Je standplaats wordt Aarle-Rixtel
(en je bent bereid om in voorkomende gevallen op één van onze andere locaties werkzaamheden uit te voeren).
Ben jij die technicus die naast het oplossen van storingen en knelpunten ook energie krijgt van het voorkomen van storingen en het aandragen van verbeteringen? dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je verricht 1e en 2e lijns onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van rioolgemalen, de zuiveringsinstallatie en slibverwerkingsinstallatie. Daarnaast registreer je relevante gegevens op werkorders na afronding van je werkzaamheden. Ook bedien je de installaties en controleer je het procesverloop en de installaties. Je signaleert en analyseert afwijkingen en storingen en lost deze samen met je collega’s op. Verder begeleid je (externe) onderhoudstechnici bij het installeren en in bedrijf stellen van de installaties en het opheffen van zich daarin voordoende storingen. Op termijn wordt van je verwacht deel te nemen aan de wacht- en storingsdienstregeling.

lees meer

Eisenpakket Jouw achtergrond
Je hebt een MTS-opleiding afgerond in de richting van werktuigbouw, elektrotechniek of mechatronica met aanvullende kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, geautomatiseerde besturingssystemen en meet- en regeltechniek. Daarnaast heb je de opleiding (Praktijk) UTAZ (Uitgebreide Techniek Afvalwaterzuivering) en Stikstof- en Fosfaatverwijdering afgerond, dan wel heb je de bereidheid om deze aanvullende opleidingen te volgen. Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan en je hebt een klantvriendelijke en flexibele werkhouding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 44.020 p/j

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto jaarsalaris, inclusief Individueel Keuzebudget (IKB), maximaal € 44.020,- bij een volledig dienstverband van 36 uur (functieschaal 7 van de salarisschalen waterschapspersoneel).
Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris en kun je gebruiken voor het kiezen van een aantal arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of ervoor kiezen dit bedrag uit te laten betalen.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer en hebben wij een solide pensioenregeling.
Omdat wij persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit belangrijk vinden, krijg je een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 5.000,- per vijf jaar.

lees meer

Technicus (RWZI)
Score: 8.5
Stemmen: 41

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Aarle-Rixtel