user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Monteur gepland onderhoud Schiphol

Vacature Amsterdam

BAM Bouw en Vastgoed Nederland
 • BAM Bouw en Vastgoed Nederland
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Geen dag hetzelfde, een dynamische omgeving en de meest complexe installaties! Wil jij een onmisbare functie op Schiphol? Kom werken in ons onderhoudsteam! 

Wat ga je doen?
Als Service Monteur ben jij een belangrijke schakel in het contact met onze klant en houd jij je bezig met de gebouwgebonden installaties. Jij bent de specialist die kan meedenken en schakelt snel wanneer jij in actie komt vanwege een storing. Daarnaast ben je bezig met het testen, inspecteren en onderhouden van de installaties. Je kunt daarbij denken aan het gepland onderhoud, inspecties, inbedrijfstellingen, storinganalyse, reparatie- en servicewerkzaamheden. 

Als teamspeler van het zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijk persoon in de ontwikkeling van deze afdeling.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Je lost (complexe) storingen op;
 • Je past installaties aan naar de actuele richtlijnen;
 • Je vervangt onderdelen;
 • Je signaleert afwijkingen bij bestaande installaties;
 • Je stelt rapportages op;
 • En je houdt je kennis up to date.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Wij zoeken monteurs die houden van snelle maar ook kwalitatieve afhandeling van storingen. Je bent klantgericht, besluitvaardig en kunt zelfstandig aan de slag. Ook kun je jezelf omschrijven als flexibel en een echte teamspeler. Uiteraard heb je veel kennis van installatietechniek en wil je altijd verder leren. Daarnaast zorg jij ervoor dat de installaties voldoen aan de laatste wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.
 • Technische MBO opleiding, bv richting Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, of Elektrotechniek, aangevuld met vakopleidingen;
 • Enkele jaren relevante ervaring in onderhoud in gebouwgebonden installaties;
 • Sterke en nuchtere persoonlijkheid;
 • Proactief en met een sterke drang naar kwaliteit en veiligheid;
 • Doorzettingsvermogen, niet opgeven tot je een oplossing hebt;
 • Systematisch en secuur te werk kunnen gaan;
 • Communicatief vaardig; je kunt je goed verwoorden en je kunt door een juiste vraagstelling tot de kern van een probleem komen;
 • In staat zijn om ad-hoc te kunnen werken.Goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Wie zijn wij?
BAM Bouw en Techniek Schiphol is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onder andere Terminal 3 en Schiphol Plaza. Daar zijn we ontzettend trots op! Schiphol groeit en groeit. Daarom is de luchthaven gestart om zich klaar te maken voor de toekomst. BAM werkt daar aan mee en heeft jouw hulp daarbij nodig!Het verder ontwikkelen en goed laten functioneren van een luchthaven brengt bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee. We geven je graag een beeld van onze werkplek: Amsterdam Airport Schiphol heeft jaarlijks 68 miljoen passagiers, 1.752.498 ton vracht, 500 bedrijven op het luchthaventerrein en ongeveer 65.000 werknemers. Over complex gesproken. Wij zijn op zoek naar Service Monteurs om ons onderhoudsteam te versterken! 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

BAM Bouw en Techniek biedt je een baan op een van de mooiste locaties in Nederland: Schiphol!

Op Schiphol zijn de Service Monteurs onmisbaar. Wij bieden je een functie waarin je direct invloed kunt uitoefenen op de tevredenheid van onze klant. Je komt te werken in een team van enthousiaste medewerkers waar de service aan onze klant centraal staat. Doorgroeien tot Service Engineer is een mogelijkheid.

Je krijgt de gelegenheid om helemaal in de beginfase van het contract je input te leveren en mee te denken aan verschillende uitdagende vraagstukken. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Zo werken we sinds kort samen met GoodHabitz, een tool die allerlei cursussen en trainingen online aanbiedt. Hierdoor heb je je eigen ontwikkeling deels zelf in de hand. We vertellen je hier graag meer over.

Uiteraard hebben medewerkers van BAM van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Meer informatie Bij aanname wordt er altijd een screening bij de AIVD uitgevoerd. Deze screening neemt ongeveer 6 -8 weken in beslag. Positieve uitslag is een voorwaarde voor aanname.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marieke den Ouden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Amsterdam