user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectmanagers voor Noord- en Zuid Nederland gezocht!

Vacature Steenwijk

Ennatuurlijk BV
  • Ennatuurlijk BV
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ervaren Projectmanagers voor de regio’s Zuid- en NoordNederland gezocht!
Voel jij je als een vis in het water in een ingewikkeld speelveld met verschillende stakeholders en uiteenlopende belangen? Krijg jij mensen in beweging en neuzen dezelfde kant op? Kun je makkelijk prioriteiten stellen en grijp je in als het niet volgens plan verloopt? En heb je ervaring in het managen van projecten en dan met name binnen de werktuigbouwkundige installatiewereld, aannemerij of energiebranche?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, (laten) uitvoeren en opleveren van grote en complexe projecten (>500.000 euro). Je zorgt voor de financiële projectrapportages, een tijdige uitvoering, scope-changes, nacalculaties en evaluaties.

Je toetst in de ontwikkelfase de haalbaarheid van de projecten, stelt projectplannen op, identificeert risico’s en maakt samen met de inkoper afspraken met leveranciers.

Bij een project kun je denken aan nieuwbouw, vervanging, uitbreiding of modificaties van assets.

lees meer

Eisenpakket Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Maandag, 8:00 uur. Je begint vandaag met één van je projectleiders, op locatie in Breda, voor een overleg met de projectontwikkelaar en aannemer. Vanuit bodemonderzoek is gebleken dat de grond vervuild is en dat dit invloed gaat hebben op de planning. Je kijkt gezamenlijk wat een acceptabele uitloop kan zijn en welke stappen er ondernomen moeten worden om het op te lossen.

Na een positief overleg rijd je door naar kantoor voor een risico-inventarisatie sessie met één van je projectteams. Er is een project overgedragen waar nog niet alles voldoende is uitgewerkt. Je ziet een aantal financiële risico’s waarvan je de impact wilt bepalen. Is er een scope-change nodig? Je werkt samen met sales en engineering om te komen tot een nieuwe business case zodat het toch een goed renderend project wordt. Jij bent de leider van het projectteam, maar niet hiërarchisch, dus dat betekent dat jij het van je persoonlijke overtuigingskracht en enthousiasme moet hebben.

Na de lunch buig je je samen met een engineer en projectleider over een complexe planning van een lopend project in Tilburg. Waardevolle input voor je projectplan! Na het overleg pas je het plan aan en breng je de noodzakelijke stakeholders op de hoogte via de projectrapportage.

Vervolgens beantwoord je een aantal mails en accordeer je, na een kritische controle, orders van leveranciers. Leveren ze volgens afspraak en prijs?

Je sluit de dag af met het doornemen van een investeringsvoorstel voor een nieuw project van een sales collega. Over de begroting en de realiseerbaarheid heb je nog wel vragen. Je ziet mogelijke afbreukrisico’s. Je hebt namelijk gezien dat het netwerk verouderd is en eigenlijk aan vervanging toe is. Die pak je morgen direct op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Salaris in overleg

Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

lees meer

Meer informatie Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Bel of stuur een app naar Jill Biolek, 06-
11385017.

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de ''Solliciteer'' button! Je kan ook contact opnemen met Marieke Geutjes, manager realisatie a.i., via 06 51259355. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marieke Geutjes
0651259355
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectmanager in omgeving Steenwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Steenwijk