Vacature Werkvoorbereider Civiel - Gouda

in Gouda

BAM Infra Regionaal
 • BAM Infra Regionaal
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Jij bent de werkvoorbereider die uitdaging zoekt en graag in verbinding staat met veel verschillende expertises. In deze rol ga jij van A tot Z bij BAM Infra Regionaal Civiel aan de slag met projecten tot 30 miljoen euro en zoek je samenwerking met onze zusjes; rail, wegen en verkeerstechnieken.

Wat ga je doen?

Al in de tenderfase word je betrokken om samen met het tenderteam de werkmethodiek te bepalen en geef je hier in de uitvoeringsfase invulling aan. Jij krijgt de kans om de meest succesvolle uitvoering van een project te borgen. Hiervoor beschik jij over de modernste hulpmiddelen.

BAM omarmt digitale werkmethoden. Wij passen technologische innovaties toe, zoals BIM, robotics, 3D-printing, virtual reality (VR) en augmented reality (AR), alsook modulair bouwen. Al deze ontwikkelingen stellen ons in staat om projecten eerst digitaal te realiseren, voordat wij ze in de praktijk uitvoeren. Jij als werkvoorbereider vervult daar een belangrijke rol in.

Jouw taken en verantwoordelijkheden;

 • Je bepaald in overleg met projectmanagement de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal.
 • Je levert technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers.
 • Je hebt een coördinerende rol in het ontwerpproces, en je stelt planningen, inkoopspecificaties, termijnstaten, werkplannen en keuringsplannen op.

Wie zoeken wij?

JIj bent de werkvoorbereider die veel diversiteit zoekt in zijn werk, aangezien je in deze rol een verscheidenheid aan taken in je pakket krijgt. Jij wil graag laten zien dat je de werkvoorbereider bent die collega's weet mee te nemen. Jij bent iemand met ambitie en wil graag nog stappen maken.

Verder heb jij …
 • Een hbo opleiding civiele techniek of een andere soortgelijke hbo studie afgerond
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider

Wat bieden wij?
 • Een fulltime of parttime baan met een salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 atv-dagen per kalenderjaar.
 • Een wisselende werkplek dus de mogelijkheid tot gebruik van de BAM leaseregeling. Je bent werkzaam binnen de landelijk opererende organisatie, maar zal gelet op je woonplaats vooral in jouw regio werkzaam zijn.
 • Ontwikkeling via BAM Learning. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Dit doen wij mede door verschillende modules E-learning beschikbaar te stellen, waarvan jij onbeperkt gebruik kan maken.
 • Ben je 35 jaar of jongeren houd je van netwerken? Dan kan je deel uitmaken van ons Young BAM team Waardoor je de mogelijkheid krijgt mee te denken, en te werken, aan het maken van keuzes BAM-breed.

Interesse
Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Wie zijn wij?
BAM Infra Regionaal Civiel is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van (multidisciplinaire) projecten in de Civiele betonbouw. Wij beheersen het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie. Wij richten ons op een beperkt aantal Product Markt Combinaties, zoals onder andere N-Wegen, Railonderdoorgangen, Parkeergarages en Windenergieparken, waarin wij marktleider willen zijn.

Een kleine selectie van projecten welke BAM Infra Regionaal gerealiseerd heeft en momenteel realiseert zijn de fietsparkeergarage Mahlerplein Amsterdam, de Busbrug in Zwolle, Windpark Wieringermeer in de Wieringermeerpolder, spooronderdoorgang Dieren te Dieren, Vernieuwing Leidsebrug Amsterdam en de ombouw van de N211 in Zuid Holland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever BAM Infra Regionaal Civiel is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van (multidisciplinaire) projecten in de Civiele betonbouw. Wij beheersen het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie. Wij richten ons op een beperkt aantal Product Markt Combinaties, zoals onder andere N-Wegen, Railonderdoorgangen, Parkeergarages en Windenergieparken, waarin wij marktleider willen zijn.

Een kleine selectie van projecten welke BAM Infra Regionaal gerealiseerd heeft en momenteel realiseert zijn de fietsparkeergarage Mahlerplein Amsterdam, de Busbrug in Zwolle, Windpark Wieringermeer in de Wieringermeerpolder, spooronderdoorgang Dieren te Dieren, Vernieuwing Leidsebrug Amsterdam en de ombouw van de N211 in Zuid Holland.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Werkvoorbereider Civiel
Score: 7.7
Stemmen: 17

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Gouda