Vacature Operator E&I

Vacature Beverwijk

Operator
RedWave
 • RedWave Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Operator E&I Technicus Offshore (inclusief opleiding)

Hoe ziet de functie eruit?

Wil jij verder groeien in een veelzijdige en technische offshore functie? Wil jij dicht bij huis op de Noordzee werken? In deze functie ben je na jouw opleidingsprogramma volledig inzetbaar als Operator en E&I Technicus. Je vliegt vanuit Den Helder met de helikopter naar je werkplek. Wat voor jou?

Zoals gezegd, veelzijdig! Jouw werkzaamheden bestaan uit Operator en Elektro & Instrumentatie taken. Als Operator werk je vanuit de controlekamer en in de plant, maar je voert ook E&I onderhoudswerkzaamheden aan de installatie uit en lost storingen op. Je werkt zowel op het hoofdcomplex als op de verschillende satellieten. Het Offshore werken als Operator E&I Technicus is zo af en toe best bikkelen; 2 weken werken in dag- en nachtshifts van 12 uur. Daarna kan jij dan ook 2 weken thuis bijkomen.

In deze functie is het belangrijk dat je veilig werkt en jij je verantwoordelijkheid neemt. Met het E&I werk ben jij bekend. Voor het uitvoeren van de operator werkzaamheden word jij opgeleid. Je werkt met diesel- en gasmotoren, gasturbines, compressoren, elektrische (hoogspanning) installaties, DCS-systemen, meet- en regelsystemen maar ook met pneumatische en hydraulische apparaten en gas en brand detectiesystemen. De techniek wissel je af met administratieve taken. Jij plant en registreert onderhoud en materiaalverbruik en houdt logboeken bij. In jouw rapportages beschrijf je ook hoe jij denkt dat het proces verbetert kan worden. Je werkt namelijk voor een organisatie waarin jouw input echt op prijs wordt gesteld.

lees meer

Eisenpakket Wat heb jij in huis?
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de offshore, petrochemie of zware industrie
 • Mts / mbo-4 opleiding elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Aanvullende opleidingen in de meet- en regeltechniek
 • Je bent communicatief vaardig, sociaal, veiligheidsbewust en leergierig. Je bent helemaal klaar voor jouw opleidingstraject en ze je voor de volle 100% in. Jij bent dé persoon die het overzicht houdt en zorgt dat het platform altijd net en ordelijk is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever RedWave is dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie en met zo’n 550 specialisten ook direct één van de grootste. Wij gaan samen met onze medewerkers op zoek naar een carrière voor de lange termijn. Als werkgever gaan wij net een stapje verder voor onze mensen. Met ruim 30 jaar ervaring als detacheerder, hebben wij onze technische specialisten dan ook meer te bieden dan de meest uitdagende technische banen. Je vindt onze kantoren in Beverwijk, Groningen en Spijkenisse.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.800 - € 4.100 p/m

Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €3.800,- en €4.100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
Meer informatie Wat bieden wij jou?
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering
 • Een aantrekkelijk 2/2 offshore schema; 2 weken werken op zee, 2 weken vrij
 • Een opleidingstraject om jouw E&I-werkervaring uit te breiden met Operator werkzaamheden. Naast je werk volg je een betaalde opleiding van 2 jaar tot Operator B
 • Afwisseling in je werkzaamheden: niet alleen E&I, maar dus ook Operator taken

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Dirk Meeuws
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Beverwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Beverwijk