Vacature Werkvoorbereider sportaccommodaties

Vacature Den Haag

Werkvoorbereider
Gemeente Den Haag
 • Gemeente Den Haag Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Werkvoorbereider sportaccommodaties
Ben jij op zoek naar een functie waar je al jouw technische kennis kunt toepassen op de sportfaciliteiten van vandaag én morgen? Lees dan verder!

HBO | Maximaal €3805 | Schaal 9 | Regulier | Vast | 36 uur

Wat ga je doen?
Den Haag beschikt over een aantal toonaangevende sportfaciliteiten. Denk aan de moderne Sportcampus in het Zuiderpark, het Hofbad dat aan internationale criteria voldoet en natuurlijk het stadion van onze Haagse trots ADO. Deze, maar ook de bijna 100 andere sportaccommodaties, van hockeyvelden met innovatief kunstgras tot de Krajicek Playgrounds, moeten worden gebouwd, gerenoveerd en onderhouden. Daar lever jij als werkvoorbereider een belangrijke bijdrage aan. Samen met de technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de werktekeningen, het bestek én het toezicht van de projecten op het gebied van deze bijzondere constructies. Soms loopt er opeens een groot internationaal evenement tussendoor, bijvoorbeeld het EK beachvolleybal in het The Hague Beach Stadium, waarvoor jij de technische ondersteuning levert. Veiligheid, zekerheid, innovatief denken en duurzaamheid staan bij jou voorop en dat zien we terug in de hoge kwaliteit van jouw werk. Vind jij het gaaf om je werk op te leveren en te zien dat er meteen fanatiek op wordt gesport? Solliciteer dan als werkvoorbereider.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen wij?
Je hebt genoeg technische kennis om soms behoorlijk complexe projecten tot een goed einde te brengen, zeker omdat het vaak gaat om geavanceerde installaties die altijd feilloos moeten functioneren. Een rijbewijs is handig, want Den Haag is best groot. Verder beschik je over;
 • hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • ongeveer vier jaar ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
 • opleidingen of de bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van veiligheid, installatietechniek of zwemwaterbehandeling.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever De gemeente Den Haag heeft als ambitie dat iedere Hagenaar een leven lang sportief in beweging is. Sport biedt mensen de mogelijkheid om met elkaar in verbinding te komen. Sport is daarmee een belangrijk middel om de samenleving te vitaliseren en een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke thema’s. De afdeling Bouw & Techniek verzorgt de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de sportvoorzieningen. De afdeling draagt daarbij zorg voor projectmanagement, marktverkenningen, het opstellen van begrotingen en meerjaren onderhoudsplannen, contractvoorbereiding, aanbesteding, directievoering, toezicht en controles op realisaties. Via de meerjaren onderhoudsplanning zorgt de afdeling daarbij voor het gewenste kwaliteits- en veiligheidsniveau van de Haagse sportvoorzieningen.De afdeling draagt zorg voor al het preventieve, correctieve en calamiteiten onderhoud van de Haagse zwembaden, sporthallen en sportparken. De afdeling bouwt op de talenten van de medewerkers. Wij moedigen medewerkers aan zichzelf te zijn, zichzelf te ontwikkelen en anders te denken. Alleen zo kan de afdeling dé partner zijn voor onze interne- en externe collega’s en klanten en ervoor zorgen dat onze schitterende buiten- en binnensportaccommodaties optimaal functioneren voor de Haagse burgers. Duurzaamheid, innovatie, uitstraling, continuïteit en veiligheid zijn hierbij enkele sleutelwoorden waarbij we gebruik maken van vernieuwende oplossingen en ontwikkelingen. De afdeling bestaat uit 24 collega’s.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.591 - € 3.805 p/m

een minimum salaris van €2.591,- en maximum salaris van €3.805,- (schaal 9) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
Meer informatie Wat bieden wij?
Een brede, veelzijdige functie, waarbij je in een enthousiast team werkt aan projecten die vaak uniek zijn en daarom om creatieve, innovatieve oplossingen vragen. Jouw ontwikkeling is bij ons in goede handen: van een buddy om het vak nóg beter te leren tot volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook kun je rekenen op:
 • een 36-urige werkweek, met ruimte om compensatieverlof op te bouwen;
 • een vaste aanstelling; je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling op proef van 12 maanden aangeboden. Bij goed functioneren is er een mogelijkheid op verlenging of vast dienstverband.

Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals:
 • uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of lidmaatschap van onze sportschool.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie of sollicitatieproceure kun je contact opnemen met Peter van de Meer (op telefoonnummer 06-52500534), of met Lin Jhinkoe-Rai (op telefoonnummer 06-52098394.

Extra informatie
 • het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure;
 • het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure;

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Lin Jhinkoe-Rai
06-52098394
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Haag