Vacature (Lead) Engineer bouwkunde

in Schiphol

Lead Engineer
Luchtverkeersleiding Nederland
 • Luchtverkeersleiding Nederland
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Beschrijving functie De afdeling
De afdeling GSI is het resultaat van de organisatorische samenvoeging van de oude afdelingen G&I en FS. GSI is verantwoordelijk voor het in stand houden van de gebouwen en bijbehorende infrastructuur én het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening naar onze klanten binnen en buiten de LVNL organisatie. Om dit te realiseren is GSI verantwoordelijk voor zowel het ontwerp, het onderhoud, het leveren van facilitaire diensten, als eventuele vervanging van installaties en innovatie. Daarnaast heeft GSI een adviserende en coördinerende betrokkenheid bij veel LVNL projecten. GSI zal zich in de komende tijd verder ontwikkelen als partner van de bedrijfsonderdelen en in haar regievoering op leveranciers om de overeengekomen resultaten te garanderen. Naast een stafafdeling bestaat de afdeling uit 6 teams:
 • Serviceteam Servicecenter;
 • Serviceteam Beveiliging;
 • Serviceteam Bedrijfsrestaurant;
 • Serviceteam Logistiek;
 • Serviceteam Onderhoud Realisatie en Verbouwingen;
 • Beheerteam GSI.

De baan
De afdeling GSI is verantwoordelijk voor het facilitair- en technisch beheer (onderhouden, facilitaire dienstverlening, vervanging en ver-/nieuwbouw) van én voor de LVNL gebouwen, elektrotechnische en werktuigkundige gebouw-gebonden installaties, bijbehorende kabelinfrastructuren en terreinen.
Vanwege het specifieke karakter van onze organisatie en de hoge eisen die gesteld worden op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid is er met betrekking tot installaties sprake van een hoog afbreukrisico. Als Engineer draag je zorg voor de maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van genoemde installaties en werk je nauw samen met je collega Engineers en Installatie Technici. Op basis van de LVNL onderhoudsmethodiek stel je het meerjarig vervangings- en onderhoudsprogramma op. Je initieert verbetervoorstellen, contracteert uitvoerende partijen – zoals adviesbureaus, leveranciers en installatiebedrijven - en borgt de kwaliteit van de door hun uitgevoerde werkzaamheden. Als vaktechnisch specialist stel je programma’s van eisen en bestekken op, je borgt de toepassing van interne- en wettelijke regelgeving en coördineert de vaktechnische werkzaamheden binnen de projecten. Je adviseert de interne klanten over de meest optimale oplossingsmogelijkheden en ondersteunt je collega’s Installatie Technici bij de uitvoerende werkzaamheden, complexe storingen en hun vakbekwaamheidstoetsing (ESARR5). De rol van Lead Engineer is een binnen GSI overkoepelende multidisciplinaire engineer die GSI vertegenwoordigt in de diverse LVNL projectteams

lees meer

Eisenpakket Wie ben jij?
Je hebt een HBO-diploma op het gebied van Bouwkunde. Je beschikt over gedegen technische bagage op het gebied van beheer, verbouw en nieuwbouw, waarbij duurzaamheid en innovatie grote aandacht heeft. Je hebt affiniteit met elektrotechnische-, werktuigbouwkundige installaties en energie-/data-infrastructuren, het leiden van projecten en kennis van de relevante normen (NEN2767, UAV). Ook heb je kennis van CAD/BIM en het opstellen van onderhoudsprogramma’s. Het bezit van een VCA-diploma is een pré. Je bent een teamspeler en bezit goede communicatieve vaardigheden. Ook ben je organisatorisch en analytisch sterk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.403 - € 5.810 p/m

Een salaris tussen € 3.403,- en €5.810,- per maand (afhankelijk van je leeftijd en ervaring);
(Lead) Engineer bouwkunde
Score: 7.1
Stemmen: 47

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Schiphol