Vacature Werkvoorbereider Facilitaire Dienst - Den Haag

Den Haag

Tweede Kamer der Staten-Generaal
 • Tweede Kamer der Staten-Generaal
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De Tweede Kamer is het hart van de Nederlandse democratie. Hier werken 150 Kamerleden, hun fractiemedewerkers en veel journalisten. Daarnaast wordt het werk van de Kamerleden ondersteund door de ambtelijke Tweede Kamerorganisatie. Ruim 560 collega's ondersteunen het politieke proces direct of indirect en dragen zo bij aan het functioneren van onze democratie. Want de Tweede Kamer is van iedereen en voor iedereen.

De Tweede Kamer zoekt een werkvoorbereider Facilitaire Dienst!
De Facilitaire Dienst heeft in totaal 56 medewerkers en zorgt voor de bedrijfsmatige ondersteuning binnen de Tweede Kamer zodat de Kamerleden, hun ondersteunende medewerkers en het ondersteunend apparaat hun werk in een prettige omgeving kunnen doen. Als werkvoorbereider speel jij hier een grote rol in!

Je bent een echte spin in het web: je plant en coördineert de uitvoering van onderhoud en adviseert op dit gebied om het parlementair proces optimaal te kunnen laten functioneren. Je komt te werken bij afdeling Techniek van de Facilitaire Dienst. Naast de afdeling Techniek bestaat de Facilitaire Dienst uit het Bedrijfsbureau, het bureau Evenementen en de afdeling Services.

Zo ziet jouw baan eruit
Als werkvoorbereider heb je enorm veel vrijheid en is geen dag hetzelfde. Je weet nooit wat jou te wachten staat en dat maakt jouw werk divers en uitdagend. Zoals je wellicht in de media hebt gezien of gehoord gaan we binnenkort verhuizen. In deze rol ga jij je dan ook bezighouden met de ingebruikname van ons nieuwe pand en met het contractbeheer. Je treedt, in sommige gevallen, op als projectleider of adviseur voor (kleinschalige) projecten. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de verhuizing van de Tweede Kamer in verband met de renovatie van het Binnenhof. Je draagt zorg voor het operationeel contractbeheer bij onderhoudsovereenkomsten. Je coördineert bij storingen aan technische installaties, audiovisuele middelen en faciliteiten. Onderdeel van de functie kan ook zijn dat je functioneel leiding geeft aan de medewerkers binnen de afdeling techniek

Verder:
 • lever je een inhoudelijke bijdrage aan het (meerjarig) onderhoudsplan;
 • stel je onderhoudsplannen op en bewaakt de uitvoering hiervan;
 • monitor je het gebouwbeheersysteem en acteer je op meldingen hieruit;
 • verzorg je de coördinatie van uit te besteden werkzaamheden en projecten;
 • begeleid en/of stuur je onderhoudsmedewerkers aan;
 • houd je toezicht op de uitvoering en bewaak je de kwaliteit;
 • signaleer je knelpunten in de dienstverlening en stuur je bij waar nodig;
 • lever je een bijdrage aan het opstellen van (financiële) verantwoordings- en managementrapportages.

Dit ben jij

Jij bent een échte organisator. Jij geeft leiding aan je team, overziet de werkzaamheden en plant deze in. Hierbij kun je je flexibel opstellen. Inhoudelijk sterk en communicatief vaardig als je bent, zorg je altijd voor adviezen die je kunt onderbouwen met heldere feiten. Als projectleider heb je sterke politieke voelhorens en heb je cijfermatig inzicht. Je staat open voor nieuwe en innovatieve ideeën, en je gaat zorgvuldig en discreet om met vertrouwelijke en/of gevoelige informatie.

Wat neem je mee?
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of een soortgelijke technische opleiding;
 • Aantoonbare theoretische en praktische kennis over beheer en onderhoud van gebouwen en technische installaties;
 • Kennis van Arbo-, veiligheids- en inspectievoorschriften;
 • Een VCA Vol certificaat of bereid deze te halen;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met ingebruikname na renovatie of van contractbeheer bij onderhoudsovereenkomsten? Dit is een pré!

Jouw werkplek
Je wordt onderdeel van het enthousiaste en informele team Techniek. Het team is groeiende en bestaat – naast hoofd Techniek - uit 2 werkvoorbereiders, 4 technici, 5 AV-technici en een functioneel beheerder. Je zult door de aard van jouw werk op veel verschillende plekken in de Tweede Kamer te vinden zijn. Uiteraard heb je een nauwe samenwerking met jouw collega’s en stem je werkzaamheden goed met elkaar af.

Wat we jou bieden
Het salaris is afhankelijk van ervaring en varieert van € 2605,10 tot € 3521,52 bruto (schaal 8, afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een vaste fulltime functie.

We bieden je een uitdagende positie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je staat dicht bij het parlementaire proces en zult tijdens je werk regelmatig prominenten tegenkomen. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. Er staat een enthousiast team voor je klaar.

Wat krijg je nog meer?
Bovenop je salaris ontvang je van ons een maandelijks individueel keuzebudget (IKB) van 16,37%. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen. Zo kun je dit (maandelijks) uit laten betalen, extra vakantie-uren kopen voor een langere reis of een fiets aanschaffen.

Ook bouw je pensioen op bij het ABP, zijn er aanvullende regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten, en een vergoeding voor woon-werkverkeer.

Bijzonderheden
 • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Bereidheid tot het meedraaien in 24/7 consignatierooster van de Facilitaire Dienst.
 • Onderdeel van de functie zijn bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten buiten de reguliere kantoortijden.

Interesse? Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 16 april 2020 via de knop ‘solliciteer’. We vragen hierbij ook om een motivatie, deze kun je richten aan Shimi Goossen, senior corporate recruiter.

De Tweede Kamer wil de positie van vrouwen, etnische minderheden en gehandicapten verbeteren. Daarom zal bij gelijke geschiktheid van kandidaten aan personen uit deze categorieën de voorkeur worden gegeven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.605 - € 3.521 p/m
Contactpersoon Mevr. Shimi Goossen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Haag