Vacature Terreinbeheerder - Zwolle

Zwolle

Vitens N.V.
 • Vitens N.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Standplaats: Mobiel/vanuit huis
Aantal uren: 40 uur
Educatie: MBO/HBO
Afdeling: Winning & Zuivering
Salaris: Maximaal €47.480 bruto per jaar incl. FAB

Jouw uitdaging
De afdeling Winning en Zuivering is verantwoordelijk voor het proces van grondwaterwinning en waterzuivering. De afdeling bestaat uit ongeveer 240 medewerkers die elke dag zorgen voor kwalitatief zeer goed drinkwater. Vanuit ongeveer 100 productiebedrijven wordt 24 uur per dag 7 dagen per week water geproduceerd om een betrouwbare watervoorziening te waarborgen.

Het team Centrale Diensten bestaat uit circa 30 medewerkers op voornamelijk HBO/MBO-niveau en werkt op tactisch/operationeel niveau ter ondersteuning van de uitvoerende teams in de gebieden. Belangrijke verantwoordelijkheidsgebieden (clusters) binnen dit team zijn: beveiliging, waterwingebieden, bouwkunde en winmiddelen/meetnetbeheer.

Je nieuwe afdeling en functie
In de afdeling Winning en Zuivering werk je binnen het team Centrale Diensten in het cluster ‘waterwingebieden’ samen met een vijftal collega terreinbeheerders en een coördinator. Wij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de 400 locaties in het voorzieningsgebied waar we met elkaar drinkwater produceren voor meer dan 5,6 miljoen klanten.

In ons voorzieningsgebied beheren wij een -tal grote en kleinere terreinen die primair zijn bedoeld voor de winning en productie van drinkwater. We maken hierin een onderscheid tussen de waterwingebieden, de productielocaties (watertorens en opjagers) en pachtgronden. Als terreinbeheerder van regio Utrecht draag je zorg voor het in stand houden van de terreinen en waterwingebieden volgens vastgestelde onderhoud- en beheernormen, planning, voorbereiding en uitvoering van alle werkzaamheden en terreinen. Ook het digitaal borgen van de werkzaamheden is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Wat breng je mee aan kennis en vaardigheden?
Het werkveld van een terreinbeheerder verandert iedere dag. Zowel fysiek, met de seizoenen mee, maar ook sociaal en maatschappelijk gezien. Onze organisatie is voortdurend in beweging, collega’s, plannen en inzichten veranderen. Dat vraagt om de nodige flexibiliteit en betrokkenheid. Ook in de omgeving gebeurt van alles. Oude winningen sluiten en nieuwe winningen gaan open, omwonenden, recreanten en medegebruikers komen met ideeën en wensen. Dat vraagt dat je stevig in je schoenen staat èn dat je in kansen denkt en mogelijkheden ziet. Ook in de natuur gebeurt natuurlijk van alles, denk bijvoorbeeld aan toenemende exoten en de roep om meer biodiversiteit. Dat vraagt de nodige natuurtechnische kennis en oplossingsgerichtheid. We zoeken dan ook een collega die innovatief, betrokken en creatief is.

Verder ben je als terreinbeheerder resultaat- en budgetverantwoordelijke voor jouw regio. Dit betekent onder andere dat je:

 • Het jaarplan opstelt voor je eigen werkgebied en zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden;
 • Opdrachten verstrekt aan derden en uitgaven doet binnen de vastgestelde budgetten;
 • Vaak eerste aanspreekpunt bent voor contacten met onder meer bezoekers, omwonenden, pachters, aannemers, beheerders van gemeenten en waterschappen en lokale belanghebbende. De aard van de contacten is informeren, consulteren en adviseren.
 • Je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving, milieu en arbo aspecten;
 • Je fungeert als oren en ogen in het veld, signaleert benodigde actie en neemt actie;
 • Je houdt actief ontwikkelingen binnen het werkgebied bij, deelt deze kennis met collega's en doet suggesties voor praktische toepassingen in het eigen werkgebied;
 • Je kijkt kritisch naar mogelijk verbeterpunten en je vindt het leuk hiermee aan de slag te gaan.

Ook heb je een relevante afgeronde MBO opleiding (bijv. bosbouw, cultuurtechniek) en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

 • De functie is ingedeeld in schaal 7 (max. €3.238,- bruto per maand) van de WWB cao.
 • Verder kent Vitens een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget ter hoogte van ca. 22%. Dit budget wordt maandelijks aan je uitgekeerd, tenzij je bijvoorbeeld extra vrije dagen koopt of spaart voor uitbetaling op een moment later in het jaar. Onderdeel van dit budget zijn je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Vanuit de functie van terreinbeheerder beschik je over een bedrijfsauto voor zakelijke kilometers.
 • Bij Vitens beschik je standaard over 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast beschik je over een inzetbaarheidsbudget ter hoogte van 52 uur waarmee je de balans tussen werk- en privé kunt optimaliseren.
 • Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden en kent daarnaast voor iedere medewerker een Employability Budget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je de mogelijkheid om in dit kader jouw expertise in te zetten bij internationale projecten in ontwikkelingslanden via Vitens Evides International.
 • Diverse mogelijkheden om thuis of op onze verschillende kantoren flexibel te werken is onderdeel van het werken bij Vitens. De benodigde middelen zoals een smartphone en laptop worden beschikbaar gesteld.
 • Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage.

Bijzonderheden
Het betreft een vacature met als werkgebied de terreinen in de regio Utrecht.

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Freek van Schaik, teammanager Centrale Diensten via 06-51142742 of per mail [email protected]

Solliciteren
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie en het profiel? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 5 juni 2020 in via de 'Solliciteer' button.

In verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus heeft Vitens een aangepaste selectieprocedure waarin wij in gezamenlijkheid bepalen op welke wijze we de gesprekken voeren: op 1 van onze kantoren met de richtlijnen van het RIVM in acht nemende of via online tools als skype.

Over Vitens
Vitens is het drinkwaterbedrijf met ruim 5,6 miljoen klanten. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen mensen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met maatschappelijke discussies over water. Zodat we ook in de toekomst onze klanten kunnen blijven voorzien van schoon en lekker kraanwater.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Freek van Schaik
+31 651142742
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zwolle