Vacature Werkvoorbereider Technische Dienst - Bleiswijk

Bleiswijk

Anthura b.v.
 • Anthura b.v.
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

WERKVOORBEREIDER TECHNISCHE DIENST

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en voorbereiden van onderhouds- en storingswerkzaamheden met behulp van een onderhoudsbeheersysteem. Jij zorgt dat de middelen, materialen en uren voorbereid en ingepland zijn om de klus te klaren. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor de technisch medewerkers, leveranciers, het magazijn maar ook voor de interne klant.

Rondom deze werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces, denk daarbij aan het invoeren, verwerken en afmelden van onderhouds- en storingswerkzaamheden in ons onderhoudsbeheersysteem, het verwerken van service- en afleverbonnen en verwerking van de arbeidsuren. Daarnaast zorg je samen met de magazijnmedewerker dat de benodigde materialen voor de uit te voeren klussen aanwezig zijn.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste collega die onze Technische Dienst op een proactieve wijze ondersteunt. Je bent praktisch ingesteld en in staat om overzicht te houden. Verder vind je het plezierig om zowel individueel als in teamverband te werken.

Naast dat je goed in dit profiel past beschik je ook over de volgende kennis en vaardigheden:

 • MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Technische kennis;
 • Een flexibele instelling;
 • Hands-on;
 • Nauwgezet;
 • Betrouwbaar.

Wat bieden wij?

Een leuke, afwisselende functie in een moderne kasomgeving. Je komt terecht in een betrokken en collegiaal team met een goede sfeer. Verder bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteer bij ons!

Zoek je een technisch administratieve functie in een professioneel bedrijf en zie je in deze functie een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en cv t.a.v. Wim Knoop (Manager P&O), Anthuriumweg 14, 2665 KV Bleiswijk of naar [email protected] 

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button. Bel voor meer informatie naar Leon Akkermans (Technisch Manager), tel: 010-5291919.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Technische Dienst in Bleiswijk
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Bleiswijk