user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service coördinator Installatietechniek

in Veldhoven

Staytec Groep
  • Staytec Groep
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Ben jij een ervaren service coördinator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de installatiebranche? Ben jij stressbestendig en kan jij goed werken in team verband? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!

Over de opdrachtgever:
De opdrachtgever verzorgd diverse installaties in de utiliteit, nieuwbouw, renovatie, en grootonderhoud. De opdrachtgever is een maatschappelijk bedrijf die bewust weet om te gaan met milieu. Het is een bedrijf wat nauw betrokken met het welzijn van hun medewerkers.

Over Staytec:
Staytec Officeflex B.V. is de werkmaatschappij binnen de Staytec Groep, die zich op alle branches richt en haar focus heeft op kantoorpersoneel van MBO tot WO niveau.
Door haar grote netwerk en een gevarieerd aanbod aan contractvormen, kan Staytec voorzien in ieders behoefte en wensen. Persoonlijk contact en korte lijnen maken het mogelijk om snel te kunnen schakelen waardoor Staytec het mogelijk maakt om snel een passende match te realiseren tussen de medewerker en opdrachtgever.

De Functie:
Ben jij een ervaren service coördinator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de installatiebranche? Ben jij stressbestendig en kan jij goed werken in team verband? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Veldhoven zijn we op korte termijn op zoek naar een service coördinator met ervaring in de installatiebranche. De functie is fulltime in te vullen met werktijden van 08.00 uur tot 16.45 uur.

Als servicecoördinator in de installatietechniek ben jij verantwoordelijk voor diverse administratieve taken. Denk hierbij aan uren registratie, facturatie, bestellingen en het boeken- en archiveren van werkbonnen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van diverse aanvragen. Dit doe jij in overleg met de opdrachtgevers. Aan de hand van deze aanvragen plan jij de vijftien CV monteurs- en vijf loodgieters in.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct met cv en gedegen motivatie bij onze recruiter Valerie Waanders. U kunt contact opnemen via 085-792 22 33.

lees meer

Eisenpakket Functie-eisen:
Voor deze functie vragen wij:

* MBO afgeronde opleiding;
* Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
* Je beheerst Nederlandse taal uitstekend zowel mondeling als schriftelijk;
* Ervaring met het programma Syntess is een pré;
* Werkervaring bij een installateur is een pré.

Persoonlijkheid:
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het aannemen en inplannen van telefonische meldingen voor storingen en onderhoud verzoeken. Er wordt dan ook verwacht dat jij communicatief sterk bent. Jij gaat precies te werk en weet kwaliteit te leveren dit omdat er verwacht wordt dat er correct en secuur met de administratie wordt omgegaan.

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn Staytec: een elektrotechnisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig personeel binnen de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Vanwege onze 17 jaar ervaring binnen het vakgebied en de vele opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken zijn wij een succesvolle en een blijvend groeiende organisatie gebleken.

De wensen van zowel opdrachtgevers als medewerker staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dagelijks alles in werking om de juiste matches te realiseren tussen de vraag en aanbodzijde. Staytec biedt uitzendcontracten, bepaalde en onbepaalde tijdscontracten aan.

Verbintenis vinden wij belangrijk, wij zorgen goed voor ons personeel….lees snel verder!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Nader te bepalen
Aantal uur per week uur p/w
32-40 hours