inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature Projectleider Elektrotechniek - Rotterdam

Vacature in Rotterdam

  • MBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 32-40 hours
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Staytec is op dit moment op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek die ervaring heeft met projecten binnen de woningbouw en utiliteit

Over de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf die voornamelijk actief is de regio Rotterdam. Het bedrijf gebruikt de nieuwste technieken waardoor opleiding en ontwikkeling binnen dit bedrijf hoog in het vaandel staat.

Over Staytec:
Staytec is sinds 1999 een trouwe partner op het gebied van het detacheren en uitzenden van vakspecialisten in de installatietechniek en werktuigbouwkunde. Door haar grote netwerk en een gevarieerd aanbod aan contractvormen, kan Staytec voorzien in ieders behoefte en wensen. Persoonlijk contact en korte lijnen maken het mogelijk om snel te kunnen schakelen waardoor Staytec het mogelijk maakt om snel een passende match te realiseren tussen de medewerker en opdrachtgever.

Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor een goede voortgang van het project van begin tot oplevering, waarbij het aan jou is om de juiste beslissingen te nemen voor een optimale projectrealisatie. Hierbij bewaak je het budget en ben je verantwoordelijk voor de financiële rapportage. Je stuurt de werkzaamheden aan en coördineert het projectteam en de ondersteunende afdelingen. Je controleert de installatieontwerpen, waarbij je de gestelde normen niet uit het oog verliest en beoordeelt de meer- en minderwerken. Naast deze verantwoordelijkheden is het van belang dat je jouw netwerk uitbreidt en je het contact met alle betrokkenen van het project onderhoudt. Je voert bijvoorbeeld overleg met de opdrachtgevers en werkvoorbereiders in de vorm van werkvergaderingen. Ook ben je veel op locatie om de werkzaamheden te coördineren.

Wat bieden wij jou?
* Goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
* Persoonlijke begeleiding door één vast contactpersoon;
* Opleidingsmogelijkheden en trainingen;
* Doorgroeimogelijkheden;
* Leuke collega's.
Eisenpakket

Voor deze functie vragen wij:
* MTS/HTS Elektrotechniek;
* HBO werk- en denkniveau;
* Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
* Kennis van de installatietechniek is een pré;
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
* Woonachtig in de regio Rotterdam;
* In bezit van VCA-VOL;
* In bezit van rijbewijs B.

Persoonlijkheid:
Als Projectleider Elektrotechniek ben je klantgericht en ga je kwaliteitsgericht te werk. Je kunt goed samenwerken en bent besluitvaardig. Verder heb je doorzettingsvermogen en streef je altijd naar het beste resultaat.

Beschrijving werkgever

Staytec Groep is een VCU gecertificeerd uitzend- en detacheringsbureau die zich voornamelijk richt op technische functies binnen het bedrijfsleven.

Door onze landelijke spreiding en dekking in ons vacature aanbod kunnen wij een grote mate van continuiteit bieden aan kandidaten en relaties.

Staytec Engineering richt zich op teken- en ontwerp werk voor midden- en hoger kader personeel, waaronder tekenaars alsmede detachering van kantoorpersoneel zoals werkvoorbereiders, planners en projectleiders. Staytec Detachering verzorgt het uitzenden en detacheren van elektrotechnisch uitvoerend personeel zoals elektromonteur, zelfstandig monteur, 1e monteur of technicus. Maar ook leidinggevend monteurs en meewerkend voorman.

Info salaris Salaris in overleg

Nader te bepalen

Contactpersoon Denise Brederode
085 792 22 22
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen in omgeving Rotterdam Bekijk alle 414 vacatures