user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Windows Service Engineer

in Oss

Staytec Groep
  • Staytec Groep
  • LBO / VMBO of hoger
  • 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Ben jij een ervaren engineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb jij uitgebreide kennis van Windows Server, Advanced Server of Microsoft Active Directory? Ben jij communicatief sterk en ben jij zelfstandig? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!

Over de opdrachtgever:
De opdrachtgever is gespecialiseerd in Software Solutions, Business Process Outsourcing, IT Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt de opdrachtgever ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheiden zij zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.
De organisatie is kenmerkend vanwege haar innovatieve karakter.

Over Staytec:
Staytec Officeflex B.V. is de werkmaatschappij binnen de Staytec Groep, die zich op alle branches richt en haar focus heeft op kantoorpersoneel van MBO tot WO niveau.
Door haar grote netwerk en een gevarieerd aanbod aan contractvormen, kan Staytec voorzien in ieders behoefte en wensen. Persoonlijk contact en korte lijnen maken het mogelijk om snel te kunnen schakelen waardoor Staytec het mogelijk maakt om snel een passende match te realiseren tussen de medewerker en opdrachtgever.Ben jij een ervaren engineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb jij uitgebreide kennis van Windows Server, Advanced Server of Microsoft Active Directory? Ben jij communicatief sterk en ben jij zelfstandig? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Oss zijn wij per direct op zoek naar iemand met degelijke kennis van MS Exchange, Windows Server 2012, 2008 en 2003. Je voert regelmatig controles uit op statussen van servers zowel software als hardware en op back-up bestanden die gemaakt zijn door collega's. Daarnaast behandel jij dagelijkse incidenten in samenwerking met collega's. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van desktop en server gerelateerde zaken. De functie is fulltime voor 3 á 6 maanden.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:
* Realiseren van change management activiteiten binnen de Windows-server O/S ruimte;
* Regelmatig onderhoud uitvoeren van servers door installatie van software upgrades, patches en hardware upgrades;
* Monitoren van Windows Servers met overeenkomstige infrastructuur en bijbehorende applicaties en maatregelen nemen indien nodig om deze te herstellen.

Functie-eisen:
Voor deze functie vragen wij:

* Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
* Goede beheersing van VMWare ESX, Virtualization Technologies (ESX 3.0 of hoger, Virtual Center);
* Je bent organisatorisch sterk;
* Bekend met SAN-technologie, MS SQL, Oracle en andere netwerktechnologie.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct met cv en gedegen motivatie bij onze recruiter Valerie Waanders. U kunt contact opnemen via 085-792 22 33.

lees meer

Eisenpakket Persoonlijkheid:
De afdeling kan vrij hectisch zijn het is daarom belangrijk dat jij planmatig sterk bent. Daarnaast heb jij een analytisch vermogen en denk jij probleemoplossend dit doordat jij te maken krijgt met diverse hard- en softwarematige problemen. Je werkt in een klein team, lijnen zijn daardoor kort een goede communicatieve vaardigheid is dan ook wenselijk.

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn Staytec: een elektrotechnisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig personeel binnen de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Vanwege onze 17 jaar ervaring binnen het vakgebied en de vele opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken zijn wij een succesvolle en een blijvend groeiende organisatie gebleken.

De wensen van zowel opdrachtgevers als medewerker staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dagelijks alles in werking om de juiste matches te realiseren tussen de vraag en aanbodzijde. Staytec biedt uitzendcontracten, bepaalde en onbepaalde tijdscontracten aan.

Verbintenis vinden wij belangrijk, wij zorgen goed voor ons personeel….lees snel verder!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Nader te bepalen
Aantal uur per week uur p/w
32-40 hours