user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Field Service Engineer Ziggo

in Capelle aan den IJssel

Staytec Groep
  • Staytec Groep
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Voor onze opdrachtgever zijn wij in het algemeen, op zoek naar een aantal monteurs voor Ziggo apparatuur voor een deel van Nederland. 

Als Field service engineer ben je zelfstandig in het uitvoeren van installaties en het oplossen van storingen bij particulieren. De uitdaging ligt voor jou in het oplossen van problemen en het klantgericht werken.
Je zal ondersteuning bieden aan de klanten in de particuliere woningbouw bij het installeren of het oplossen van storingen aan internet, telefonie of tv.
Het is je doel om de wensen van de klanten naar tevredenheid in te vullen.
Verder ben je in je werk ook verantwoordelijk voor het inrichten van de omgeving van de klant d.w.z. installeren van modems, decoders, bekabeling, PC’s, randapparatuur en standaardsoftware.
Momenteel zijn wij op zoek naar engineers voor de volgende regio’s:
-    Friesland
-    Groningen
-    Drenthe
-    Overijssel

lees meer

Eisenpakket -    Je hebt ervaring met COAX, glasvezel en/of VIOP, digitale televisie en bijbehorende randapparatuur;
-    Ervaring voor apparatuur van bijvoorbeeld Ziggo, UPC, KPN, etc.;
-    Een afgeronde opleiding in de elektrotechnische, of IT-technische richting is een pré;
-    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
-    Woonachtig in bovenstaande provincies.
-    In het bezit van een rijbewijs B.

Persoonlijkheid:
Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling. Je bent resultaatgericht en hebt een representatief voorkomen. We zijn op zoek naar iemand die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft, maar bent ook bereid om ’s avonds of in het weekend te werken.
 

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn Staytec: een elektrotechnisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig personeel binnen de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Vanwege onze 17 jaar ervaring binnen het vakgebied en de vele opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken zijn wij een succesvolle en een blijvend groeiende organisatie gebleken.

De wensen van zowel opdrachtgevers als medewerker staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dagelijks alles in werking om de juiste matches te realiseren tussen de vraag en aanbodzijde. Staytec biedt uitzendcontracten, bepaalde en onbepaalde tijdscontracten aan.

Verbintenis vinden wij belangrijk, wij zorgen goed voor ons personeel….lees snel verder!

lees meer

Info salaris Bruto € 1.700 p/m
Aantal uur per week uur p/w
40