line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Field Service Engineer Ziggo

Vacature Capelle aan den IJssel

Staytec Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Voor onze opdrachtgever zijn wij in het algemeen, op zoek naar een aantal monteurs voor Ziggo apparatuur voor een deel van Nederland. 

Als Field service engineer ben je zelfstandig in het uitvoeren van installaties en het oplossen van storingen bij particulieren. De uitdaging ligt voor jou in het oplossen van problemen en het klantgericht werken.
Je zal ondersteuning bieden aan de klanten in de particuliere woningbouw bij het installeren of het oplossen van storingen aan internet, telefonie of tv.
Het is je doel om de wensen van de klanten naar tevredenheid in te vullen.
Verder ben je in je werk ook verantwoordelijk voor het inrichten van de omgeving van de klant d.w.z. installeren van modems, decoders, bekabeling, PC’s, randapparatuur en standaardsoftware.
Momenteel zijn wij op zoek naar engineers voor de volgende regio’s:
-    Friesland
-    Groningen
-    Drenthe
-    Overijssel
Eisenpakket -    Je hebt ervaring met COAX, glasvezel en/of VIOP, digitale televisie en bijbehorende randapparatuur;
-    Ervaring voor apparatuur van bijvoorbeeld Ziggo, UPC, KPN, etc.;
-    Een afgeronde opleiding in de elektrotechnische, of IT-technische richting is een pré;
-    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
-    Woonachtig in bovenstaande provincies.
-    In het bezit van een rijbewijs B.

Persoonlijkheid:
Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling. Je bent resultaatgericht en hebt een representatief voorkomen. We zijn op zoek naar iemand die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft, maar bent ook bereid om ’s avonds of in het weekend te werken.
 
Beschrijving werkgever Wij zijn Staytec: een elektrotechnisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig personeel binnen de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Vanwege onze 17 jaar ervaring binnen het vakgebied en de vele opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken zijn wij een succesvolle en een blijvend groeiende organisatie gebleken.

De wensen van zowel opdrachtgevers als medewerker staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dagelijks alles in werking om de juiste matches te realiseren tussen de vraag en aanbodzijde. Staytec biedt uitzendcontracten, bepaalde en onbepaalde tijdscontracten aan.

Verbintenis vinden wij belangrijk, wij zorgen goed voor ons personeel….lees snel verder!
Info salaris Bruto € 1.700 p/m

Meer informatie Over de opdrachtgever:
De opdrachtgever is een dynamische organisatie met de focus op het leveren van Field Services. De opdrachtgever is informeel en innovatief van karakter. Ze zijn een totaaloplosser op nagenoeg ieder it-vakgebied. 

Over Staytec:
Staytec Officeflex B.V. is de nieuwe tak binnen Staytec Groep B.V., die zich op alle branches richt en haar focus heeft op kantoorpersoneel van mbo tot wo niveau. 
Door haar grote netwerk en een gevarieerd aanbod aan contractvormen, kan Staytec voorzien in ieders behoefte en wensen. Persoonlijk contact en korte lijnen maken het mogelijk om snel te kunnen schakelen waardoor Staytec het mogelijk maakt om snel een passende match te realiseren tussen de medewerker en opdrachtgever.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct met cv en gedegen motivatie bij onze recruiter Valerie Waanders. U kunt contact opnemen via 085-792 22 33. Ook kunt u direct solliciteren via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  
 
Contactpersoon Mevr. Valerie Waanders
0857922233
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Capelle aan den IJssel
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Elektromonteur