line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Monteur Buitendienst

in Gorinchem

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Beschrijving functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als monteur binnen de installatietechniek? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar een technisch ingestelde persoon die zich graag verder wil ontwikkelen.

Voor een bedrijf dat zich bezighoudt met het verzorgen van schoon drinkwater zijn wij op zoek naar een Monteur Buitendienst. Wat houdt dit in? Je gaat met twee of drie collega's op pad naar locaties in heel het land om te zorgen dat er op deze plek weer schoon drinkwater is. Op kantoor komen meldingen binnen van vervuiling of bacterieen en zij maken de planning voor de monteurs om dit te verhelpen. De ene dag zit je in Leeuwarden op een camping en de andere dag in Maastricht op een festival! Is het een grote klus? Dan kan het ook zijn dat je op kosten van de zaak gaat overnachten. Super leuke en afwisselende functie, met de intentie om je in vaste dienst te nemen!

"Dit is een vacature voor jongeren van 18 t/m 27 jaar in het kader van de wet Jeugdwerkloosheid."

lees meer

Eisenpakket

- Je hebt twee rechter handen;
- Je hebt MBO werk- en denkniveau;
- Je bent in bezit van rijbewijs B (BE is een pré);
- Bij voorkeur heb jij je VCA, of je bent bereid deze te halen;
- Je hebt technisch inzicht en pakt werkzaamheden snel op;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je vind het geen probleem om op wisselende tijden te werken en in het weekend, uiteraard gaat dit wel in overleg;
- Je komt bij klanten dus je bent representatief en je Nederlands is uitstekend!

lees meer

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Gorinchem