inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature Senior werkvoorbereider - planner - techniek

2017-05-19

Vacature in Papendrecht

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel Bedrijfsprofiel
  • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Heb jij leidinggevende capaciteiten, ben je technisch onderlegt en krijg je energie van plannen, calculeren en heb je HBO werk- en denk niveau?

Als senior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk door de planning en aansturing van technische medewerkers.
Deze medewerkers zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van tijdelijke huisvesting.

Jij bent zowel verantwoordelijk voor de planning, aansturing als commerciële activiteiten en calculatiewerkzaamheden.
Jij coördineert de after-sales activiteiten en beheert de contacten met klanten.

Zo nu en dan ga je zelf naar buiten om technisch ondersteuning te bieden of bij klanten langs te gaan. Als ervaren commerciële, technische werkvoorbereider ben je dus vraagbaak voor monteurs, planner, calculator, administratateur, maar ben je ook nog is commercieel ondersteunend. Je dag is nooit hetzelfde en van planning ga je naar relatiebeheer en van offertes maken ga je naar autocad.

Eisenpakket

Kortom, jij bent de duizendpoot binnen het bedrijf die de stap wil maken van planner/calculator naar senior medewerker of van medior naar leidinggevende.

Staat service en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel?
Ben jij in bezit van een technische HBO opleiding?
Ben jij bekend met Autocad en SAP?
Heb jij 3-5 jaar ervaring in de planning en werkvoorbereiding?
Heb jij VCA vol in bezit of bereid dit op kort termijn te behalen?
Pas jij binnen een informeel bedrijf waar ruimte is voor ontwikkeling?

Rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer.
Woonachtig in de Drechtsteden.

Als persoon zoeken wij een proactieve, analytische man/vrouw met technisch inzicht en een gezonde commerciële drive. Iemand die stressbestendig is en snel kan schakelen.

Beschrijving werkgever RAAAK Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Papendrecht, Gorinchem en Oosterhout (nb) en bemiddelt oa. technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Wanneer u zich aanmeldt bij RAAAK Personeel zal men in eerste instantie niet alleen voor een inschrijving zorgen, maar gaat men daarnaast graag een persoonlijk gesprek met u aan. Tijdens dat gesprek heeft u de mogelijkheid om meer te vertellen over uw wensen met betrekking tot uw functie en de cultuur waar u wenst te werken. Zo kan men zich een uitstekend beeld vormen van uw wensen en is het later beter mogelijk om een nieuwe uitdaging voor u te selecteren. Het is juist de persoonlijke communicatie die de basis legt voor een effectief proces, dat zal resulteren in een mooie baan of een aansprekend project.

Actief aan de slag
Zodra men het persoonlijke gesprek met u heeft afgerond is het voor RAAAK Personeel tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Men heeft uitstekende contacten bij een groot aantal bedrijven en zal op basis daarvan voor u op zoek gaan. Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt u daar van op de hoogte gebracht en kan men het eerste contact voor u leggen. Op die manier komt u via RAAAK Personeel aan een baan binnen de techniek, of heeft u de mogelijkheid om een project aan te gaan dat u aan weet te spreken.

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Info salaris Salaris in overleg

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding


Sollicitatieprocedure

Een veelzijdige functie binnen een ambitieuze organisatie met een collegiale werksfeer. Naast een uitgebreid intakegesprek vragen wij je ook een gedragsanalyse te maken, zodat wij een duidelijk beeld kunnen scheppen voor onszelf en jouw toekomstig werkgever. Na wederzijds goedvinden stellen we je voor bij de klant en zullen we er alles aan doen dat je op gesprek mag komen. Het eerste contract zal op uitzendbasis zijn of op W&S basis.

Het salaris dat de opdrachtgever kan bieden ligt tussen de €2700,- en €3200,- o.b.v. 40 uur p.w. (afhankelijk van leeftijd en ervaring).Afhankelijk van de wensen en behoefte van zowel kandidaat als klant kijken ze naar de mogelijkheden. Het kan dus zijn dat u eerst via Raaak personeel aan de slag gaat, maar het kan ook rechtstreeks bij het bedrijf.

Bent u enthousiast? Reageer dan vandaag nog via onze website www.raaakpersoneel.nl een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. kan natuurlijk ook altijd!

Twijfel je nog steeds? Voor vragen staat onze vestiging in Papendrecht ook voor je klaar!
De consultants zijn bereikbaar via 078-3030306.

Contactpersoon Dhr. Glenn Verdoorn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Werkvoorbereider in omgeving Papendrecht Bekijk alle 159 vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Werkvoorbereider